Geçen hafta Mondial 125 Drift L CBS motosikletimi kullanırken birdenbire şanzımanında bir sorun yaşadım. Vites değiştirirken aniden bir gıcırtı duydum ve vites geçişlerinde zorlanmalar başladı. Özellikle yokuş yukarı çıkarken ve trafikte dur kalk yaparken viteslerde sıkıntı yaşamaya başladım. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak konusunda yardıma ihtiyacım var. Bu tip bir şanzıman sorunuyla daha önce karşılaşan var mı acaba?
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Merhaba, yaşadığınız şanzıman sorunu muhtemelen debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, yetkili servise başvurmanızda fayda var.
Merhaba, şanzıman sorununun çözümü için öncelikle yetkili bir servise başvurmanı öneririm. Uzmanlar, sorunun kaynağını tespit ederek doğru müdahaleyi yapabilirler.
Merhaba, şanzıman sorunu genellikle yağ seviyesi düşüklüğünden kaynaklanabilir. Öncelikle yağ seviyesini kontrol ederek gerekirse yağ eklemesi yapabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse mutlaka yetkili servise başvurmanızı öneririm.