C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 125 Drift L Gaz Kelebeği Sorunu

20 görüntülenme 20.11.2025 20:30 oytun.Isaoglu93
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Drift L model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun isteksiz ve düzensiz bir şekilde tepki verdiğini fark ettim. Gazı tamamen bıraktığımda motorun stop edebildiği durumlar da oluyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Umarım bir çözüm bulabilirim. Yaşadığım bu sorun hakkında tecrübesi olan veya benzer bir durumu çözen birileri var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

E
erdem.Cevik50
08.02.2025 01:51

Mondial 125 Drift L'nin gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok kişi var. Sorunu gidermek için öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmeniz ve gerekirse temizlemeniz önemli. Eğer sorun devam ederse, uzman bir servisten destek almanızı öneririm.

E
evren.uyanik18
08.02.2025 08:17

Merhaba, gaz kelebeği sorununun genellikle kirlenme veya bağlantı probleminden kaynaklandığını göz önünde bulundurarak, kelebeği temizlemeyi veya bağlantıları kontrol etmeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten destek almanı öneririm. Umarım sorunun çabuk çözülür