C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 125 KT Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

21 görüntülenme 20.11.2025 20:30 Umit.dikbas24
Merhaba, Mondial 125 KT motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken ve geri vitese alırken sıkıntı yaşıyorum. Vitesler arasında geçiş yaparken sert bir şekilde tıkırtı sesi geliyor ve vites geçişleri oldukça zor oluyor. Bu durum sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor ve güvenlik konusunda endişe yaratıyor. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak için yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

V
volkan.erbay27
14.02.2025 09:26

Vites geçişlerinde sorun yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca zincir ve dişlilerin durumunu da gözden geçirmekte fayda var.

S
sezgin.Onal93
14.02.2025 09:50

Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmenizi öneririm.

M
melih.beyaz20
14.02.2025 09:55

Merhaba, Mondial 125 KT'nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca zincir ve dişli bakımını düzenli olarak yaparak sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, uzman bir motosiklet tamircisine danışmanızda fayda var. Güvenli sürüşler