C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 125 KV Gaz Kolu Sorunu

24 görüntülenme 20.11.2025 20:30 fuat.Ozen34
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 KV motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken zorlanıyorum ve sürekli sıkışıyor gibi hissediyorum. Bu durum hem sürüş keyfimi azaltıyor hem de güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

E
eray.basbug10
31.01.2025 20:41

Merhaba, Mondial 125 KV'nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun nedeni genellikle kirlenme veya aşınma olabilir. Öncelikle gaz kolu ve bağlantılarını temizleyerek kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten destek almanızda fayda var.

S
savas.demiroglu28
01.02.2025 03:18

Gaz kolu sorunu genellikle kirlilik veya aşınma nedeniyle oluşabilir. Öncelikle gaz kablosunu kontrol ederek temizleyip yağlamanızı tavsiye ederim. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir servise danışmanızda fayda var.

D
derya.aydin83
01.02.2025 06:10

Merhaba, Mondial 125 KV'nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun sebebi genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir gaz kabı olabilir. Bu durumda gaz kabını temizleyerek veya değiştirerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir tamirciye danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.