Motosikletim olan Mondial 125 MH bir süredir gaz vermiyor. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve zor ilerliyor. Bu durum özellikle yokuş yukarı çıkarken çok sorun yaratıyor. Motoru çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz verdiğimde bir tepki alamıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamak ve çözüm bulmak için yardımınızı bekliyorum.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Muhtemelen karbüratörde bir sorun var, temizletmeyi veya ayarlatmayı deneyebilirsin.
Merhaba, gaz vermeme sorunu genellikle karbüratörde ya da yakıt hattında bir tıkanıklıktan kaynaklanabilir. Öncelikle karbüratörü temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse yakıt hattını kontrol ettirmeni öneririm. Umarım sorunu kısa sürede çözebilirsin
Bu durum genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir. Karbüratörü temizlemeyi veya ayarlamayı deneyebilirsin. Ayrıca hava filtresini kontrol etmek de faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, bir servise göstermek en iyi seçenek olabilir. Umarım sorunun çözümüne kısa sürede ulaşırsın