Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Bu durum özellikle sabahları...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve ilerlemiyorum. Bu durum özellikle trafikte...
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıyor ancak...
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermek istediğimde motor...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu tam gaz konumundayken...
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Diğer tüm parçalar...
Motorunuzun gaz vermeme sorununun sebebi olası bir yakıt pompası veya enjeksiyon sistemi arızası olabilir, bu parçaların kontrol ettirilmesi önemlidir.
Merhaba, gaz vermeme sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanabilir. Karbüratörü temizleyerek ve hava filtresini kontrol ederek sorunu çözebilirsin. Ayrıca benzin hortumlarını da kontrol etmekte fayda var, umarım sorunu kısa sürede çözebilirsin.
Aracınızın gaz vermeme sorununun nedeni genellikle karbüratördeki tıkanıklık olabilir. Karbüratörü temizletip ayarlatarak sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bir servise giderek detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm.