C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 125 Vulture i Gaz Kelebeği Sorunu

22 görüntülenme 20.11.2025 20:30 nevzat.aslan95
Merhaba, Mondial 125 Vulture i kullanıyorum ve son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzensizlikler yaşıyorum ve motorun performansı oldukça düşüyor. Bu durum özellikle hızlanma anlarında oldukça can sıkıcı olabiliyor. Sorun genellikle motor ısındıktan sonra daha belirgin hale geliyor ve sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

Z
zafer.kaya20
06.02.2025 12:44

Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle kir, toz veya yağmur suyu nedeniyle oluşabilir. Öncelikle gaz kelebeğini temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir servise danışmanı öneririm. Umarım sorunun çözümüne kısa sürede ulaşırsın

N
nevfel.soysal86
06.02.2025 12:48

Gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir gaz kelebeği kelebeği ile ilgilidir. Gaz kelebeğini temizleyip yağlamak sorunu genellikle çözebilir.

M
melih.beyaz20
07.02.2025 01:08

Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle oluşabilir. Öncelikle gaz kelebeğini temizleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Eğer temizlik işlemi sonrasında sorun devam ederse, gaz kelebeğinin değiştirilmesi gerekebilir. Umarım bu öneriler sorununu çözmen konusunda sana yardımcı olur.