Merhaba, Mondial 125 NT Turkuaz motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, Mondial 100 NT Turkuaz motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor çalışıyor ancak gazı bıraktığımda hemen stop ediyor. Bu...
Merhaba, Mondial 150 MCX Roadracer motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam olarak...
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim performansı vermiyor ve güçsüz çalışıyor. Bu durum özellikle...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Bu durum özellikle sabahları...
Merhaba, Mondial 150 Argent model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletim gaz vermiyor ve bu durum beni oldukça zor durumda bırakıyor....
Merhaba, Mondial 125 KT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor beklediğim hızda ilerlemiyor ve performansta belirgin bir düşüş...
Merhaba, Mondial 125 KT model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz vermiyor ve motorun devri...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve ilerlemiyorum. Bu durum özellikle trafikte...
Merhaba, Mondial 110 FT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor çalışmıyor. Özellikle sabahları ve soğuk havalarda bu...
Merhaba, Mondial 50 Eagle motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor istediğim hızı alamıyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor. Bu...
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıyor ancak...
Merhaba, Mondial 125 MG Sport motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaza yüklendiğimde motor bir süre sonra...
Merhaba, Mondial 125 Skuty motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu tam gazda bile...
Merhaba, Mondial 150 KT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda hiçbir...
Merhaba, Mondial 150 RN model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam açıkken...
Merhaba, Mondial 125 Elegante motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz...
Mondial 150 KT’nin gaz vermemesi sorunu genellikle karbüratörün kirli olmasından kaynaklanır. Öncelikle karbüratörü temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse bir uzmana göstermekte fayda var.