Merhaba, Mondial 125 NT Turkuaz motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu...
Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 50 BeeStreet motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motosiklet hareket etmiyor, sanki motor devrini alamıyor gibi bir his...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir süre sonra sertleşiyor ve...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda motor bir süre sonra gaz almıyor ve...
Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ancak son...
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun çalıştığını ancak gaz vermeyerek ilerlemeyi reddettiğini fark ettim....
Merhaba, Mondial 150 MCX Roadracer motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam olarak...
Merhaba, Mondial 125 Exon motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motor hala...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Bu durum özellikle sabahları...
Merhaba, Mondial 150 RE model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu hareket etmiyor ve motor devri yükselmiyor....
Merhaba, Mondial 125 KT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor beklediğim hızda ilerlemiyor ve performansta belirgin bir düşüş...
Merhaba, Mondial 125 RT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir direnç hissediyorum ve gaz tepkisi çok...
Merhaba, Mondial 110 FT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor çalışmıyor. Özellikle sabahları ve soğuk havalarda bu...
Merhaba, Mondial 125 MG Sport motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaza yüklendiğimde motor bir süre sonra...
Merhaba, Mondial 125 MH Drift motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu yaptığım hareketlere rağmen motorun devri yükselmiyor...
Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tamamen açık olmasına...
Merhaba, Mondial 150 RN model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam açıkken...
Benzin filtresini kontrol etmen iyi olabilir. Eğer filtre tıkanmışsa, motosikletin gaz almamasına sebep olabilir. Bir de karbüratörü temizlemeyi deneyebilirsin, zamanla pislikler birikerek gaz akışını engelleyebilir. Eğer sorun devam ederse, bir tamirciye danışman en iyisi olabilir.
Benzin hortumunu kontrol etmeyi unutma, sıkışmış veya tıkanmış olabilir. Eğer bu sorunu çözmezse, en yakın servise giderek karbüratörü kontrol ettirmeni öneririm.
Bu durum genellikle yakıt akışı veya hava karışımıyla ilgili bir sorunu işaret ediyor olabilir. Öncelikle karbüratörü temizlemeyi veya ayarlamayı deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse bir uzmana danışman faydalı olabilir.