Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 MFM model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aniden tıkırtı sesi geliyor ve...
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmekte zorlanıyorum ve sık sık atlayarak ya...
Merhaba, Mondial 150 MR motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba, Mondial 100 UAG motosikletimin şanzımanında bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gıcırtı ve zorlanma hissediyorum. Ayrıca bazen vitesler arasında...
Mondial 125 Superboy motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçerken sık sık zorlanıyorum ve sarsıntı hissediyorum. Diğer viteslerde...
Arkadaşlar, Mondial 100 Ardour motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimi yaparken...
Merhaba, Mondial 125 Ressivo sahibiyim ve vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda geçiş yaparken vitesler sık sık atlıyor...
Merhaba, Mondial 125 Lavinia Pro model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde...
135 UAG model Mondial motosikletimde vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda ve yeniden hızlanmaya çalıştığımda viteslerde sıkıntı çıkıyor. Vites...
Merhaba, Mondial 125 SFS motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı alırken...
Merhaba, Mondial 100 SFC Basic X motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste vitesi yukarı çıkarmak veya aşağı indirmek...
Merhaba, Mondial 125 Lavinia model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda geçişler sıkıntılı oluyor. Vitesi...
Merhaba, Mondial 125 MG Sport motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba, Mondial 125 UAG model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimi...
Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken sıkıntı yaşıyorum, vites değişimi sırasında sert...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum, vitesi geçirebilmek...
Merhaba, Mondial 125 ZN model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçişlerde sıkıntı yaşıyorum ve vitesler arasında geçiş...
Mondial 100 Superboy ile vites geçişlerinde bir süredir sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken ve dördüncü viteste aşağı inerken...
Vites geçiş sorunu genellikle aşırı sıkışan zincir veya düşük yağ seviyesinden kaynaklanabilir, bu nedenle öncelikle bu kontrolleri yapmanızı öneririm.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ederek sorunu çözebilirsiniz.
Mondial 150 RE’nin vites geçiş sorunu genellikle zincir veya dişli aşınması nedeniyle olabilir. Öncelikle bu parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi gerekebilir. Ayrıca, vites ayarı da yapılarak sorunun giderilmesi mümkün olabilir.