Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial Air Time motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün bir şekilde tepki vermiyor ve motorun...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor istediğim performansı göstermiyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor....
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir türlü istediğim hıza ulaşamıyorum. Gaz kolu açık...
Merhaba, yeni aldığım Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motor bir türlü istediğim...
Merhaba, Mondial 50 Eagle motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor bir türlü istediğim hızda tepki vermiyor. Gaz kolu açık...
Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken sık sık kilitleniyor ve istediğim...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor istediğim performansı sergilemiyor. Sorunun kaynağını anlamak ve...
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim performansı vermiyor ve güçsüz çalışıyor. Bu durum özellikle...
Merhaba, Mondial 125 KT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor beklediğim hızda ilerlemiyor ve performansta belirgin bir düşüş...
Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz bir performans sergiliyor. Bu...
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motorun performansında belirgin bir düşüş...
Merhaba, Mondial 150 RF motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim hızı alamıyorum. Motorun gücünde bir azalma var gibi hissediyorum....
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme esnasında motor istediğim hızda gitmiyor ve performans düşüşü yaşıyorum. Bu...
Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve gaza tam...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MC Roadracer motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim performansı alamıyorum ve motorun gücünde belirgin bir...
Merhaba, Mondial 125 MH Drift motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu yaptığım hareketlere rağmen motorun devri yükselmiyor...
Merhaba, Mondial 150 RN motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor bir türlü hızlanmıyor ve güçsüz kalıyor. Motor çalışmaya devam...
Bu durum genellikle yakıt sistemiyle ilgili olabilir. Öncelikle karbüratörü temizleyip filtresini kontrol etmenizi öneririm.