C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 150 UTnin Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

25 görüntülenme 20.11.2025 20:30 sadik.bozdogan38
Merhaba, Mondial 150 UT sahibiyim ve vites geçişlerinde bazı sorunlar yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum, vites geçişi biraz zor oluyor. Aynı zamanda vites değiştirirken bazen gıcırdama sesi geliyor. Bu durum sürüş keyfimi azaltıyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var. Benzer sorunlar yaşayan var mı acaba?

Yorumlar

M
melis.Ince44
03.02.2025 06:11

Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini ve kalitesini kontrol ettirmenizde fayda var. Gerekirse yetkili servise giderek detaylı bir inceleme yaptırabilirsiniz.

Z
zafer.kizil21
03.02.2025 08:03

Merhaba, Mondial 150 UT'nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, mekanik bir kontrol için uzman bir servise başvurmanızda fayda var.

E
ergin.uyanik40
03.02.2025 17:09

Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, bir uzmana danışmanızda fayda var.