Merhaba, Mondial 125 Prostreet model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimi...
Merhaba, Mondial 100 UKH motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Mondial 100 SFC Snappy X modelinde vites geçişlerinde problem yaşıyorum. Özellikle yüksek viteste...
Merhaba, Mondial 250 Nevada motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken aşırı bir sarsıntı ve gıcırtı hissediyorum....
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken sık sık boşa alıyor...
Merhaba, Mondial 50 Revival motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor ve geçişlerde...
Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı geçişte sıkıntı yaşıyorum, vitesin geçmediğini hissediyorum. Aynı...
Merhaba, Mondial 125 SFS motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı alırken...
Merhaba arkadaşlar, yeni Mondial 125 MC Roadracer motosikletimde bir süredir vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba, Mondial 150 RE motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba arkadaşlar, yeni Mondial 100 RT model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişte zorlanıyorum ve...
Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı çıkarmak veya...
Merhaba, Mondial 150 Mash motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve takılmalar...
Merhaba, motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Mondial 150 MR Vulture modelindeki vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle vites değişimlerinde zorlanıyorum ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MCX Roadracer motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor...
Merhaba, Mondial 50 Revival motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı ya...
Merhaba, Mondial 50 Eagle motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sık sık gecikme ve takılma...
Merhaba, vites geçiş sorunu genellikle zincir veya dişli aşınmasıyla ilgili olabilir. Öncelikle bu parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi gerekebilir. Ayrıca debriyaj ayarlarının da gözden geçirilmesi faydalı olabilir. Umarım bu öneriler sorununu çözmenize yardımcı olur.
Merhaba, vites geçiş sorununun nedeni muhtemelen debriyaj ayarlarında bir sorun olabilir, debriyajı kontrol ettirip ayarlatmanı öneririm.
Vites geçiş sorununun nedeni genellikle zincir veya dişlilerdeki aşınma olabilir, bu parçaları kontrol ettirmekte fayda var.