Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun düzensiz çalışması ve istenmeyen şekilde hızlanması...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun yanıt vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda ve düşük...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Motorun...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılıyor gibi...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermesi oldukça gecikiyor...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler oluyor, motor performansı etkileniyor....
Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmeden veya sıkışmış bir mekanizmadan kaynaklanabilir. Öncelikle kelebeği temizleyip yağlamanı öneririm. Eğer sorun devam ederse profesyonel bir servise başvurmanı tavsiye ederim.