Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun yanıt vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda ve düşük...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılıyor gibi...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermesi oldukça gecikiyor...
Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız hale geldiğini...
Benzer bir sorun yaşadım ve gaz kelebeği temizliği yaparak sorunu çözebildim. Bir uzmana danışarak bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz.
Benzin kelebeği sorunu genellikle kirlenmeden kaynaklanır. Kelebeği temizlemek ve gaz akışını kontrol etmek sorunu genellikle çözebilir.
Bu tür gaz kelebeği sorunları genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle olabilir. Gaz kelebeğini söküp temizlemeyi deneyebilirsin, eğer sorun devam ederse profesyonel bir tamirciye danışmanı öneririm.