Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde...
Merhaba, Mondial 250 MCT model motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve düşürürken sert bir...
Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken ve dördüncü vitese geçerken zorlanıyorum. Vitesi...
Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde zorlanıyorum. Vitesin...
Merhaba, Mondial 250 MCT model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken sık sık takılmalar oluyor. Bu...
Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte ilerlerken vitesi değiştirmekte zorlanıyorum. Vitesi yükseltirken...
Vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmen önemli olabilir. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunda bir arıza olabileceğinden mekanik bir kontrol yaptırman faydalı olabilir.