C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 620 LC4 Şarj Sorunu

23 görüntülenme 20.11.2025 20:30 serhat.eroglu35
Merhaba, KTM 620 LC4 motosikletimde şarj sorunu yaşıyorum. Bir süredir motosikletimi kullanırken şarjın yeterince dolmadığını fark ettim. Motosikleti çalıştırdığımda şarj ışığının yanmadığını ve pilin hızla boşaldığını gözlemledim. Sorunun kaynağını bulmak ve çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var. Yaşadığım bu sorun hakkında deneyimi olan veya önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

A
arif.tuncer22
11.02.2025 22:15

Merhaba, şarj sorunu genellikle motosikletlerde akü veya şarj sistemiyle ilgili olabilir. Öncelikle akünün bağlantılarını kontrol etmekte fayda var. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa şarj sisteminin bir uzmana kontrol ettirilmesi gerekebilir. Umarım sorununu çözebilirsin, iyi şanslar

F
firat.gunduz21
12.02.2025 14:54

Merhaba, KTM 620 LC4'ün şarj sorunu yaşaman oldukça can sıkıcı olabilir. Bu durum genellikle akü veya şarj sistemiyle ilgili olabilir. Öncelikle akünün sağlam olduğundan emin olmalısın. Eğer akü sorunu yoksa, şarj sistemindeki bağlantıları ve kablolamayı kontrol etmen faydalı olabilir. Son olarak, uzman bir servisten yardım alarak sorunu çözebilirsin.

C
cemalettin.tamerkan72
12.02.2025 16:38

Şarj sorununun sebebi genellikle akünün ömrünü tamamlaması olabilir, aküyü kontrol ettirmekte fayda var.