Merhaba, motosikletim Mondial 150 MG King modeli ve son zamanlarda gaz freni ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motosikletin hızlanması gecikiyor ve frenleme hissi yaşıyorum. Bu durum özellikle trafikteyken çok can sıkıcı olabiliyor. Sorunu çözmek için birkaç kez servise gittim ancak henüz kalıcı bir çözüm bulamadık. Gaz freni konusunda benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Bu konuda deneyimi olan ya da çözüm önerisi sunabilecek birisi varsa paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Mondial 150 MG King Gaz Freni Sorunu
20 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
kivanc.sozen23
Yorumlar
A
ahmet turan.bayrak13
09.02.2025 14:48
150 MG King modeli için gaz freni sorunuyla karşılaşanlar için önerim, Mondial yetkili servisine başvurarak profesyonel bir kontrol yaptırmaları olacaktır. Bu şekilde sorunun kaynağı tespit edilip doğru bir şekilde çözüme kavuşturulabilir.
A
alp.gokturk19
09.02.2025 15:39
Motosikletinizdeki gaz freni sorununu çözmek için fren kablosunu kontrol edebilir ve gerekirse yağlayabilirsiniz.
F
filiz.esen89
10.02.2025 06:53
Merhaba, gaz freni sorunu yaşayanlar için önerim, öncelikle fren balatalarını kontrol etmeleri ve gerekirse değiştirmeleri olacaktır. Ardından fren hortumlarını ve sıvısını da kontrol etmek faydalı olabilir.