Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Mondial 125 MG Classic Gaz Vermiyor

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MG Classic motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıyor an... Devamını Oku

125 RTnin Elektrik Sistemi Sorunu

125 RT motosikletimin elektrik sistemiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletimi çalıştırmakta güçlük çekiyorum ve bazen hiç ç... Devamını Oku

KTM 250 RC ABS Gaz Vermeme Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 250 RC ABS motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz vermekte zorlanıyorum, motorun gücü düşüyor ve istediğim hız... Devamını Oku

CFmoto 400NK Gaz Kolu Sorunu.

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 400NK motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor gibi hissediyor ve istediğim hızda sabit kal... Devamını Oku

Mercedes-Benz 420 Şanzıman Sorunu

Mercedes-Benz 420 model aracımda şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler ve titremeler yaşıyorum. Araç ani şekilde vites de... Devamını Oku

Peugeot 406 Direksiyon Titremesi Problemi

Peugeot 406 model aracımda direksiyon titremesi problemi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyon sallan... Devamını Oku

Jawa 250 Laser Motorum Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyor

Merhaba, Jawa 250 Laser motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sert bir şekilde vites de... Devamını Oku

Mondial 125 Elegantenin Vites Geçişlerinde Sorunlar Yaşıyorum, Yardım Edin.

Merhaba, Mondial 125 Elegante motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçiş yaparken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yük... Devamını Oku

1998 Mazda 323ün Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu

Merhaba, 1998 model Mazda 323 aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi boşa almak vey... Devamını Oku

Mondial 150 MG King Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG King motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu çevirdiğimde motorun tepki vermemesi ve gaza istediğim ... Devamını Oku

Mondial 125 MG Classic Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 MG Classic model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun istikrarsız çalıştığını ... Devamını Oku

CFmoto 250NK Gaz Kelebeği Sorunu

CFmoto 250NK motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, motor gaz verildiğinde düzgün bir şekilde tepki v... Devamını Oku

Anadol A2 Direksiyon Sistemi Sorunu

A2 model Anadol aracımın direksiyon sisteminde bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden bir dirençle karşılaşıyor ve bazen istediğim yöne dö... Devamını Oku

2015 Model Mazda 3te Direksiyon Titremesi Sorunu

Merhaba, 2015 model Mazda 3 aracımda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda belirginleşen bu sorun, sürüş dene... Devamını Oku

KTM 690 SMC R Şanzıman Problemi

Merhaba, KTM 690 SMC R motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değişimlerinde gecikmeler ve takılmalar meydana geliyor. ... Devamını Oku

Aeon Motosikletim Vites Değiştirirken Gıcırdıyor

Aeon marka motosikletimde vites değiştirirken gıcırdama sesi duyuyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken bu ses oldukça rahatsız edici... Devamını Oku

Mondial 100 URT Gaz Yememe Sorunu

Merhaba, Mondial 100 URT model motosikletimde bir süredir gaz yememe sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı gazı açmama rağmen motor hala ... Devamını Oku

911 Aracımın Egzoz Sesi Aniden Arttı, Ne Yapmalıyım?

Merhaba, Porsche 911 aracımın egzoz sesi son zamanlarda aniden yüksek bir seviyeye çıktı. Normalde daha sessiz olan egzozdan çıkan ses, şu anda oldukç... Devamını Oku

Zontes 350 T1in Şanzıman Sorunu

Zontes 350 T1 sahibiyim ve maalesef şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi geliyor ve vitesler bazen atlayabiliyor. B... Devamını Oku

Kymco Agility 16+ 125i Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda seyir et... Devamını Oku

KTM 300 EXC Six Days Şanzıman Sorunu

Merhaba, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde şanzıman ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda vites geçişlerinde zorlanmalar ve gecikmeler yaşı... Devamını Oku

Mondial 150 KT Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Mondial 150 KT motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntı çıkarıyor. Gaz verirken düzgün çalışmıyor, zaman zaman takılıp kalıyor ve kontrolü... Devamını Oku

100 Hyena Xnin Vites Geçişleri Sorunu

Merhaba, Mondial 100 Hyena X motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum.... Devamını Oku

Alfa Romeo 156nın Vites Sorunu

Merhaba, Alfa Romeo 156 aracımda vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve geçişte gıcırtı sesi d... Devamını Oku

Mondial 125 Aggressive Motorum Vites Değiştirirken Gıcırdıyor

Motorumu kullanırken vites değiştirirken gıcırdama sesi duyuyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken bu ses daha belirgin hale geliyor. ... Devamını Oku

Mondial 125 Exon Gaz Vermiyor Sorunu Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var.

Merhaba, Mondial 125 Exon motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Ga... Devamını Oku

Honda Activa 110 Gaz Yokuşta Kesiliyor

Honda Activa 110 model motosikletimde gaz verdiğimde yokuşta motorun gücü kesiliyor. Bu durum özellikle dik yokuşlarda ve hızlı giderken sık sık meyda... Devamını Oku

Mondial 150 ZCnin Vites Geçişleri Sorunu

Merhaba, Mondial 150 ZC motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum, vite... Devamını Oku

BMW S1000XR Gaz Kolu Sorunu

Geçen hafta BMW S1000XR motosikletimde gaz kolunda bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve istediğim hızda sabitlenmiyordu. Özellik... Devamını Oku

CFmoto 250NK Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 250NK motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites geçişlerinde kademeler arasında... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure T Şanzıman Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gecikmeler oluyor ve baze... Devamını Oku

1390 Super Duke R Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 1390 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu tam olarak bıraktığımda motorun hala ... Devamını Oku

125 RT Akikin Debriyaj Sorunu

125 RT Akik’in debriyajıyla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Debriyajı çektiğimde motor devrini düşürmüyor ve vites geçişlerinde zorlanıyorum. ... Devamını Oku

Peugeot 406 Direksiyon Sistemi Sorunu

Peugeot 406’mın direksiyon sistemi ile ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirdiğimde garip sesler geliyor ve direksiyonun tepkisi b... Devamını Oku

125 MC Roadracer Gaz Kolu Sorunu

125 MC Roadracer motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu geri bıraktığımda kendiliğinden açık konuma dönüyor ve istediğim ... Devamını Oku

CFmoto 250NK Gaz Kolu Sorunu

Arkadaşlar, CFmoto 250NK motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum özellikle uzun yolculu... Devamını Oku