Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Yeni Mondial 50 ZNU ecimin Vites Değişiminde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, yeni Mondial 50 ZNU ecim motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sık sık geçişlerde... Devamını Oku

Sürüş Sırasında Airwheel Elektrikli Kickscooterın Aniden Durması Sorunu

Merhaba, Airwheel elektrikli kickscooterım sürüş sırasında aniden durma sorunu yaşıyorum. Bu durum oldukça tehlikeli olabiliyor çünkü beklenmedik bir ... Devamını Oku

Benelli 125-S Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, Benelli 125-S motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam açıkken bile hızlanma olm... Devamını Oku

Kymco Activ 100 Gaz Vermiyor

Merhaba, Kymco Activ 100 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Sor... Devamını Oku

Mondial 50 Loyal Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 50 Loyal motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi aşağı almakta zorlanıyorum. Ayn... Devamını Oku

Mondial 150 KN Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 150 KN motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken bir türlü istediğim hızı alamıyorum. Gaz kolu tam gazda bile motosiklet yavaş... Devamını Oku

BMW S1000RR ile Yaşanan Gaz Tepkisizliği Sorunu

BMW S1000RR ile yaptığım son test sürüşünde gaz tepkisizliği sorunuyla karşılaştım. Özellikle düşük devirlerde gaza bastığımda beklenen tepkiyi alamıy... Devamını Oku

Peugeot 405 Vites Topuzu Değişimi Sorunu

Peugeot 405’in vites topuzu değişimi konusunda büyük bir sorun yaşıyorum. Arabamın vites topuzu sürekli sıkışıyor ve istediğim vitesi seçmemi zo... Devamını Oku

Voge 300 R Motosiklet Gaz Kelebeği Sorunu

Voge 300 R motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve bazen hiç yanıt vermiyor. B... Devamını Oku

Chrysler 300 M Vites Geçiş Sorunu

Aracım Chrysler 300 M modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites değiştirmekte zorlanıyorum ve... Devamını Oku

125 UAG Vites Geçiş Problemi – Yardım.

125 UAG motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyor ve bazen atlayarak geçiş yapıyor. Bu ... Devamını Oku

DFM 1.3 Van Yakıt Tüketimi Sorunu.

DFM 1.3 Van model aracımda yakıt tüketimi sorunu yaşıyorum. Özellikle şehir içi kullanımda oldukça fazla yakıt harcıyor ve beni maddi olarak zorluyor.... Devamını Oku

Jawa 650 Style Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, Jawa 650 Style motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak g... Devamını Oku

150 Mash Motosikletim Vites Değiştirme Sorunu

150 Mash motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslere geçerken sıkıntı çıkıyor ve vitesler geçiş yapmıyor. Bu durum sü... Devamını Oku

KTM 1290 Super Duke Rnin Vites Geçişleri Sorunu

Benim KTM 1290 Super Duke R motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda ... Devamını Oku

150 EXC TPI Motor Arızası – Yardım Edin.

Geçen hafta KTM 150 EXC TPI motosikletimde bir motor arızasıyla karşılaştım. Motosikletimi çalıştırmaya çalıştığımda normalden daha fazla titreme hiss... Devamını Oku

Kymco Agility City 125imin Şanzımanında Sorun Var, Yardım Edin.

Kymco Agility City 125 motosikletimin şanzımanında bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde anormal bir tıkırtı duyuluyor ve vites değişimler... Devamını Oku

Fiat 126 Bis Motor Arızası

Aracımın Fiat 126 Bis modelinde motorla ilgili ciddi bir arıza yaşıyorum. Araç çalışırken aniden motor gücünü kaybediyor ve titreme yapıyor. Bunun son... Devamını Oku

KTM 200 RCnin Süspansiyon Sorunu

Benim KTM 200 RC motosikletimde süspansiyon sorunu yaşıyorum. Özellikle virajlarda ve hızlı sürüşlerde motosikletin süspansiyonu yetersiz kalıyor. Zıp... Devamını Oku

250 Freeride R Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 250 Freeride R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu hareket ettikçe garip bir ses geliyor ve zaman zaman sıkış... Devamını Oku

Mondial 100 MG Princein Motor Performansı Sorunu

Mondial 100 MG Prince model motosikletimde motor performansı sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motorun gücünde belirgin bir düşüş hissediyorum ve hızla... Devamını Oku

Mondial 150 MC Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Mondial 150 MC motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntı çıkarıyor. Gazı açarken kolu normal şekilde çevirebiliyorum ancak kolu bıraktığımd... Devamını Oku

Peugeot 106 Direksiyon Sistemi Sorunu

Peugeot 106 model aracımda direksiyon sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşip, bazen de aşırı yumuşak bir şekilde te... Devamını Oku

Mondial 125 RT Akik Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 RT Akik model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve i... Devamını Oku

Alfa Romeo 155te Sürekli Yağ Kaçağı Sorunu

Alfa Romeo 155 aracımda sürekli bir yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Arabayı park ederken altında yağ lekeleri oluştuğunu fark ettim ve aracın altını kont... Devamını Oku

125 Lavinia Gaz Kelebeği Sorunu

125 Lavinia motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda düzensiz çalışmaya başladı. Motorun devri istikrarsızlaştı ve gaz tepkisi gecikmeli hale geldi.... Devamını Oku

KTM 640 Adventure Vites Geçiş Problemi

Merhaba, KTM 640 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçi... Devamını Oku

Peugeot 307 Direksiyon Sistemi Sorunu

Peugeot 307’min direksiyon sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden zorlanıyor ve garip bir ses geliyor. Bu durum öz... Devamını Oku

125 Duke Vites Sorunu

125 Duke’umda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyorum. Vites değişimi yaparken gıcırtı... Devamını Oku

Mondial 125 Aggressive Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Aggressive motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve istikrars... Devamını Oku

Kymco Agility Carry 50i 4T Gaz Vermiyor

Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motosikletin performansında ... Devamını Oku

125 MG Sportta Yaşanan Vites Sorunu

125 MG Sport motosikletimde vites değiştirirken sık sık zorlanıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde problem yaşıyorum. Vites kolu baz... Devamını Oku

CFmoto 650MT Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 650MT motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites ... Devamını Oku

AJP Motosikletimde Yaşadığım Motor Arızası

Motosikletimde son zamanlarda motorla ilgili ciddi bir arıza yaşıyorum. Motor çalışırken aniden güç kaybı yaşıyor ve gürültü yapmaya başlıyor. Hız yap... Devamını Oku

Peugeot 508 Direksiyon Simidi Sık Sık Arızalanıyor

Peugeot 508 kullanıcılarından biriyim ve son zamanlarda direksiyon simidinde sık sık arızalar yaşıyorum. Direksiyon simidi bazen aniden çalışmayı durd... Devamını Oku

Mercedes-Benz 280, Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu

Benim Mercedes-Benz 280 model aracımda vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken veya düşük devirdeyken vites deği... Devamını Oku