Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

125 RT Fren Sistemi Sorunu – Yardım.

125 RT motosikletimin fren sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Fren pedalına bastığımda gıcırdama sesi geliyor ve frenler istediğim kadar etkili ol... Devamını Oku

Mondial 100 UGK Gaz Ayarı Sorunu. Yardım Edin.

Motosikletimdeki Mondial 100 UGK modelinde gaz ayarı sorunu yaşıyorum. Motor çalışırken gazı açtığımda aniden hızlanma yaşanmıyor, aksine yavaşlıyor v... Devamını Oku

Mondial 100 KM Motosiklet Gaz Vermiyor

Motosikletimi kullanmaya başladığımda, Mondial 100 KM modelinde bir sorunla karşılaştım. Gaz verme konusunda ciddi bir problem yaşıyorum. Motosikletin... Devamını Oku

200 SX Direksiyon Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Nissan 200 SX model aracımda bir süredir direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon hissiyatında aniden kaybolmalar olu... Devamını Oku

Zontes 310 X Gaz Kolu Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde gev... Devamını Oku

Mazda 2 Aracımın Vites Değişiminde Gecikme Sorunu

Aracım Mazda 2 modeli ve son zamanlarda vites değişimlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra yeniden hızlanırken vites ... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure Sin Vites Değiştirme Sorunu

Merhaba, KTM 1290 Super Adventure sahibiyim ve son zamanlarda sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyayım. Motosikletimde vites değiştirirken sık sık so... Devamını Oku

Peugeot 508 Aracımın Vites Geçişleri Sorunu

Aracım Peugeot 508’da son zamanlarda vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda ser... Devamını Oku

125 Lavinia Pro Gaz Kolu Sorunu

125 Lavinia Pro’nun gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu normal şekilde çevirebiliyorum ancak kolu geri çevirirken sıkıntı ... Devamını Oku

Zealsun 250 R Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi o... Devamını Oku

Alfa Romeo 159 Direksiyon Titremesi Sorunu

Alfa Romeo 159 model aracımda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ediyorum. S... Devamını Oku

Chrysler 300 C Direksiyon Sistemi Sorunu

Aracım Chrysler 300 C’nin direksiyon sistemi ile ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Direksiyon çok sert ve zor dönüyor, özellikle düz yolda ilerl... Devamını Oku

KTM 350 SXF Motorunda Yağ Sızıntısı Sorunu

Merhaba, KTM 350 SXF motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluşmaya başladı ... Devamını Oku

Aion Elektrikli Otomobil Şarj Süresi Problemi

Aion elektrikli otomobilimin şarj süresi beni oldukça zorluyor. Tam şarj olması gereken sürede beklenenden çok daha uzun bir zaman alıyor. Bu durum öz... Devamını Oku

Mondial 125 Mash Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Bu durum, motorun güçsüz ç... Devamını Oku

KTM 250 Freeride R Motorumun Şanzımanında Sorun Yaşıyorum

Merhaba, KTM 250 Freeride R motosikletimin şanzımanında bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesi geliyor ve vites geçişleri zor... Devamını Oku

Alfa Romeo 145 Direksiyon Problemi

Aracım Alfa Romeo 145’te direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden zorlanıyor ve bazen de gıcırdıyor. Özellikle d... Devamını Oku

Mondial 150 KN Gaz Kolu Arızası

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 KN motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz çalışırken son zamanlarda sık sık... Devamını Oku

KTM 250 EXC TPI Gaz Vermeme Sorunu

Merhaba, KTM 250 EXC TPI motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motora gaz gitmiyor gibi hissediyorum. Motorun çalıştığını ve diğer fonk... Devamını Oku

Mercedes-Benz 250 vites geçişlerinde gecikme sorunu

Mercedes-Benz 250 model aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites yükseltme veya düşürme işlemler... Devamını Oku

Aeon Motosikletim Vites Değiştirirken Gıcırdıyor

Aeon marka motosikletimde vites değiştirirken sürekli bir gıcırtı sesi duyuyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve düşük viteslerde bu ses daha belirgin ha... Devamını Oku

Peugeot 308 Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım Edin.

Aracım Peugeot 308 ve son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda bir sonraki vitese geçerken zorlan... Devamını Oku

Ajax 150 Motosiklet Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Ajax 150 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istenilen hızda gitmemesi ve... Devamını Oku

Jawa 350 2T Motorlu Motosikletim Vites Değiştirirken Gıcırdıyor

Jawa 350 2T motorlu motosikletimi vites değiştirirken garip bir gıcırtı sesi duyuyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve vitesi değiştirirken bu ses oldukç... Devamını Oku

Kymco Aktiv 110 Gaz Vermiyor

Merhaba, Kymco Aktiv 110 model motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıy... Devamını Oku

Ducati 1098 Şanzıman Sorunu

Ducati 1098 motosikletimin şanzımanında bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aniden vites atlayıp geri düşüyor ve bu durum sürüş keyfimi ... Devamını Oku

Kymco Agility Carry 50i 4T Gaz Vermiyor

Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motorun devri yükselmiyor ve... Devamını Oku

Mercedes-Benz 250 Direksiyonunda Ani Titreme Sorunu

Mercedes-Benz 250 model aracımın direksiyonunda son zamanlarda ani titreme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve viraj alırken direksiyonun t... Devamını Oku

Mondial 100 Masti X Motorunda Motor Performansı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 Masti X motosikletimde motor performansıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motor gücünde belirgin bir düşü... Devamını Oku

125 Drift Lnin Şanzıman Sorunu

125 Drift L’nin şanzımanında son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler ve takılmalar meydana geliyor. Ger... Devamını Oku

Yeni aldığım motosikletimdeki elektrik sistemi sorunu hakkında yardıma ihtiyacım var

Geçen hafta yeni aldığım Mondial 50 HC motosikletimde elektrik sistemi ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Motosikletimi çalıştırmaya çalıştığımda hiç... Devamını Oku

150 Mash Motosikletimde Yağ Sızıntısı Problemi

Motosikletimde 150 Mash modelinde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve egzoz borusu yakınlarında belirgin bir yağ lekesi ... Devamını Oku

KTM 400 LC4 EGS – E Gaz Vermiyor

Merhaba, motosikletim olan KTM 400 LC4 EGS modelinde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verirken bir sorun yaşıyorum, E modunda gaz ... Devamını Oku

KTM 530 EXC Vites Geçiş Problemi

Merhaba arkadaşlar, KTM 530 EXC model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, geçişt... Devamını Oku

Mondial 125 RR Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 RR motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak g... Devamını Oku

Voge 500 DS Lastik Değişimi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Voge 500 DS motosikletimin lastiklerini değiştirmem gerekiyor ancak uygun lastik bulmak konusunda büyük bir sorun yaşıyorum. Hem p... Devamını Oku