Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Mercedes-Benz 380 Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Çözüm Önerileriniz Neler?

Aracım Mercedes-Benz 380 model ve son zamanlarda vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken viteslerde sıkıntı oluy... Devamını Oku

Benelli 125-S Gaz Kolu Sorunu

Merhaba, Benelli 125-S model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum özellikle ... Devamını Oku

Fiat Albea Direksiyon Sistemi Arızası

Aracım olan Fiat Albea’da son zamanlarda direksiyon sistemiyle ilgili bir arıza yaşıyorum. Direksiyonun dönüşü sırasında garip sesler geliyor ve... Devamını Oku

Yamaha Aerox 100 Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Yamaha Aerox 100 model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun devri aniden düşüyor ve araç titreme yapıyo... Devamını Oku

Zontes 350 V Gaz Kelebeği Sorunu

Geçen hafta Zontes 350 V motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorunla karşılaştım. Motosiklet çalışırken gaz kelebeği takılı kalıyor ve istediğim... Devamını Oku

KTM 400 LC4 EGS – E Motorum Vites Geçişlerinde Sorun yaşıyor

Merhaba, KTM 400 LC4 EGS – E motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık ... Devamını Oku

Mondial 125 Vulture İle İlgili Yağ Kaçak Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Vulture motosikletimde son zamanlarda yağ kaçak sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yağ lekeleri belirmey... Devamını Oku

125 Road Boy Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

125 Road Boy motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken sık sık takılıp kalıyor ve vites geçişi zor o... Devamını Oku

Yeni Mondial 150 MR Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Mondial 150 MR motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken ara sıra takılıp kalıyor ... Devamını Oku

100 Superboy İle Vites Değiştirirken Zorlanıyorum

Merhaba, 100 Superboy ile vites değiştirirken zorlanıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişleri biraz sıkıntılı olabiliyor. Diğer vitesler... Devamını Oku

KTM 1090 Adventure Depo Kapasitesi Sorunu

KTM 1090 Adventure kullanıcıları olarak depo kapasitesi konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle uzun yolculuklarda sürekli olarak yakıt ikmali... Devamını Oku

125 KV Motosiklet Gaz Kolu Sorunu

125 KV motosikletimin gaz kolunda sıkıntı yaşıyorum. Gaz kolu çok sert ve zor ilerliyor, bu da kullanımı oldukça zorlaştırıyor. Özellikle uzun yolculu... Devamını Oku

BMW 7 Serisi Yakıt Tüketimi Sorunu

BMW 7 Serisi aracımın yakıt tüketimi son zamanlarda oldukça yükseldi. Daha önce çok daha ekonomik bir şekilde seyahat ederken artık sürekli benzin ist... Devamını Oku

CFmoto 250NK Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 250NK motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum sür... Devamını Oku

Mercedes-Benz 600 Aracımın Yakıt Tüketimi Sorunu

Aracım olan Mercedes-Benz 600 modelinde son zamanlarda ciddi bir yakıt tüketimi sorunu yaşıyorum. Normalde oldukça ekonomik olan aracımın, yakıt tüket... Devamını Oku

150 Mash Motorumda Yağ Sızıntısı Sorunu

Motorumda 150 Mash modelinde bir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Yakın zamanda motor yağını kontrol ettiğimde, alt kısımda yağ lekeleri fark ettim ve ... Devamını Oku

Voge 250 RR Gaz Kolu Sorunu

Merhaba, Voge 250 RR motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, hareket ettirildiğinde gereğinden fazla sertleşiyor ve istenilen hassas... Devamını Oku

Mondial 150 Z-ONE Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Mondial 150 Z-ONE motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntı çıkarıyor. Gazı açmak veya kapatmak için kolu çevirdiğimde bazen takılıyor ve i... Devamını Oku

Volkswagen Golfte Sürekli Yaşanan Vites Problemi

Merhaba, Volkswagen Golf aracımda sürekli yaşadığım bir vites sorunu var. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık zorlanıyorum ve vit... Devamını Oku

Peugeot 806 Motor Arızası – Çözüm?

Geçen hafta Peugeot 806’m ile seyahat ederken aniden motor arızasıyla karşılaştım. Aracımın motoru aniden güç kaybetti ve rölanti devrinde dalga... Devamını Oku

Mondial 125 RT Akik Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 RT Akik model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motorun tepki vermemesi ve hızlanmada gecikme ol... Devamını Oku

CFmoto 450CL-C Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 450CL-C motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş o... Devamını Oku

Kymco Agility S 125 Gaz Vermiyor

Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor ç... Devamını Oku

Mondial 100 Loyal Vites Geçiş Problemi

Merhaba, Mondial 100 Loyal motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve sık sık geçişlerd... Devamını Oku

Mondial 100 SFC Exclusive Vites Sorunu

Merhaba, Mondial 100 SFC Exclusive model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitese geçerken sık sık gecikmeler yaşıyorum ve vites... Devamını Oku

Anadol A2 Yakıt Tüketimi Sorunu

Anadol A2 model aracımın yakıt tüketimi konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle şehir içi kullanımda beklenmedik bir şekilde yüksek yakıt tüketi... Devamını Oku

Ducati 999 Yedek Parça Temininde Sorun Yaşıyorum, Alternatif Markalar Önerisi

Ducati 999 motosikletim için yedek parça temininde büyük sorunlar yaşıyorum. Özellikle motor ve şasi parçaları bulmak neredeyse imkansız hale geldi. D... Devamını Oku

718 Caymanda Yaşanan Vites Geçiş Sorunu

Benim 718 Cayman’ımın vites geçişlerinde bir sorun var. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken zaman zaman zorlanıyorum. Vitesin geçmes... Devamını Oku

Voge 300 R Ses Sorunu

Merhaba, Voge 300 R motosikletimde son zamanlarda rahatsız edici bir ses sorunu yaşıyorum. Özellikle motoru çalıştırdıktan sonra egzozdan gelen anorma... Devamını Oku

125 EXC Motosikletim Gaz Vermiyor

125 EXC motosikletim son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyor. Gaz kolu açıkken motor istenilen hızda gitmiyor ve güçsüz kalıyor. Bu durum öze... Devamını Oku

Alfa 50 Motosikletimde Motor Isınma Sorunu Yaşıyorum

Motosikletim Alfa 50 modeli ve son zamanlarda motorumun aşırı derecede ısındığını fark ettim. Özellikle uzun süreli sürüşlerde motor sıcaklığının norm... Devamını Oku

Yeni Mondial 100 NT Turkuazın Süspansiyon Problemi

Geçen hafta aldığım yeni Mondial 100 NT Turkuaz motosikletimde süspansiyonla ilgili bir sorun yaşamaya başladım. Özellikle virajlarda ve düzensiz yoll... Devamını Oku

Mercedes-Benz 280 Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım.

Mercedes-Benz 280 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken araçta titreme ve gecikme oluyor. Aynı... Devamını Oku

Jawa 42 Bobber Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Jawa 42 Bobber motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken motordan gelen tepki oldukça yavaş ve düze... Devamını Oku

Peugeot 208 Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Peugeot 208 aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişlerde zorlanıyor ve geçiş sırasında tıkırtı ses... Devamını Oku

125 ZNU i Motosiklet Gaz Vermiyor

125 ZNU i motosikletim bir süredir gaz verme sorunu yaşıyor. Gaz kolu tam gaz verme pozisyonundayken, motorun hızı yavaşlıyor ve aniden durabiliyor. B... Devamını Oku