Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

KTM 250 EXC Six Days TPI Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, KTM 250 EXC Six Days TPI kullanıyorum ve son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani şekilde kapanıp a... Devamını Oku

Zontes 155 U Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu geri bıraktığımda gazın kapanması gecikmel... Devamını Oku

2012 Mazda 5 Araçta Direksiyon Titremesi Sorunu

Aracım olan 2012 model Mazda 5’te bir süredir direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve viraj alırken hissedilen bu ti... Devamını Oku

125 Elegantenin Yakıt Tüketimi Sorunu

125 Elegante motosikletimde son zamanlarda yakıt tüketiminde ciddi bir artış fark etmeye başladım. Daha önce benzinle oldukça ekonomik bir şekilde yol... Devamını Oku

Mondial 175 Masti X Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, geçen gün motosikletim olan Mondial 175 Masti X’te bir sorunla karşılaştım. Gaz kelebeğiyle ilgili bir problem yaşıyorum. Gaz açma ve k... Devamını Oku

BMW 1 Serisi Aracımın Motorunda Ani Güç Kaybı Sorunu

BMW 1 Serisi aracımda son zamanlarda motorunda ani güç kaybı yaşamaya başladım. Özellikle yüksek hızlara çıktığımda motorun gücünün aniden düştüğünü f... Devamını Oku

Alfa Romeo 4C Aracımın Motor Performansı Düşük.

Aracım Alfa Romeo 4C’nin son zamanlarda motor performansında belirgin bir düşüş yaşanmaya başladı. Gaz pedalına bastığımda beklediğim tepkiyi al... Devamını Oku

Mercedes-Benz A Serisi Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu

Mercedes-Benz A Serisi otomobilimde son zamanlarda vites geçişlerinde belirgin bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken, vitesin... Devamını Oku

KTM 890 Duke ile Yaşadığım Vites Değiştirme Sorunu

Merhaba, KTM 890 Duke motosikletimde son zamanlarda vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyoru... Devamını Oku

Zealsun 250 R Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzens... Devamını Oku

İveco 50 Minivan Yakıt Tüketimi Sorunu

Araç sahibiyim ve Iveco 50 Minivan’ımın yakıt tüketiminde ciddi bir artış olduğunu fark ettim. Daha önceki seferlere göre çok daha fazla yakıt h... Devamını Oku

Mondial 150 ZNXnin Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım.

Merhaba, Mondial 150 ZNX motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites ... Devamını Oku

KTM 250 EXC-F Six Days Vites Sorunu

Geçen hafta KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimi kullandığım sırada vites geçişlerinde sorun yaşamaya başladım. Özellikle yüksek devirlerde vite... Devamını Oku

Mercedes-Benz 260 Direksiyon Sorunu

Mercedes-Benz 260 model otomobilimde son zamanlarda direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon çok sertleşiyor ve aracı kullanırken dönmesi... Devamını Oku

Mondial 125 RR Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve istediğim performansı vermiyo... Devamını Oku

Mondial 151 RS Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 151 RS motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişte zorla... Devamını Oku

Mondial 150 RF Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Mondial 150 RF motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum özellikle hızla... Devamını Oku

Alfa Romeo 145 Direksiyon Sertliği Sorunu

Alfa Romeo 145 model aracımda direksiyon sertliği yaşıyorum. Özellikle düşük hızlarda viraj alırken direksiyon oldukça zor dönüyor ve sürüş keyfimi ol... Devamını Oku

Volkswagen Golfte Direksiyon Sertliği Sorunu

Bir süredir kullandığım Volkswagen Golf aracımda direksiyon sertliği sorunu yaşıyorum. Özellikle düşük hızlarda ve virajlarda direksiyonu çevirmek old... Devamını Oku

125 Mash Motosikletim Gaz Vermiyor

125 Mash motosikletim bir süredir istediğim hızı yapamıyor. Gaz verdiğimde motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz bir performans sergiliyor. Bu duru... Devamını Oku

Mitsubishi 3000GT Vites Geçiş Sorunu

Mitsubishi 3000GT sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda sert bi... Devamını Oku

KTM 125 RC Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, KTM 125 RC motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi gecikiyor ve istediğim hızda gitmiyor. B... Devamını Oku

RKS 125-S Motosikletimde Vites Geçiş Sorunu Yaşıyorum

Motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sert bir geçiş oluyor ve vites atmada zor... Devamını Oku

Mondial 125 KV Gaz Kolu Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba, Mondial 125 KV motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde düzgün bir şekilde tepki vermiyor, sıkışıp kalıyor gib... Devamını Oku

200 SX Gaz Pedalı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Nissan 200 SX aracımda bir süredir gaz pedalı ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz pedalını yavaşça bastığımda araç hemen hızlanmıy... Devamını Oku

Chevrolet Kalosta Sık Karşılaşılan Benzersiz ve Genel Sorunlar

Chevrolet Kalos’un bazı sahipleri arasında sıkça karşılaşılan bir sorun, vites kutusunda meydana gelen ani kaymalar olabilir. Bu durum sürücüler... Devamını Oku

Peugeot 207 Aracımın Motorunda Ani Güç Kaybı Yaşıyorum

Aracım Peugeot 207’nin motorunda son zamanlarda ani güç kaybı yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken ve hızlanırken motorun gücünde belirgin... Devamını Oku

Akeso Elektrikli Motosiklet Şarj Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Akeso elektrikli motosikletimde şarj sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motosikleti şarj etmeye çalıştığımda, bataryanın tam dolu ol... Devamını Oku

CFmoto 250CL-X Gaz Kolu Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 250CL-X motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu oldukça sert ve zor hareket ediyor, bu da sürüş esn... Devamını Oku

Peugeot 107 Direksiyon Titremesi Sorunu

Aracım Peugeot 107’de son zamanlarda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ettim... Devamını Oku

KTM 300 EXC Six Days Şanzıman Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesi duyulm... Devamını Oku

150 KN Motosiklet Gaz Kolu Arızası

Geçen gün motosikletimi kullanırken aniden gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu çok sıkıştı ve istediğim gibi rahatça kullanamaz hale geldi. ... Devamını Oku

Mondial 125 SFS Gaz Vermiyor Sorunu.

Mondial 125 SFS motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken veya hızlanmaya çalışırken motor bir türlü iste... Devamını Oku

Alfa Romeo 4Cnin Motor Performansı Sorunu

Alfa Romeo 4C’nin motor performansı son zamanlarda oldukça düşük. Özellikle hızlanma sırasında beklenen gücü veremiyor ve genel performansta bel... Devamını Oku

Kymco AK 550 Çalışmıyor – Yardım.

Geçen hafta Kymco AK 550 motosikletimi çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir tepki alamadım. Anahtar çevrildiğinde motor çalışmıyor, sadece sessizce duruyo... Devamını Oku

Ramzey 100 Cup Vites Geçiş Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Ramzey 100 Cup motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yük... Devamını Oku