Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Hyundai Accent Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, Hyundai Accent aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken araçta titreme ve gıcır gıcır ... Devamını Oku

Mondial 150 KT Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 KT motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği ani şekilde kapanıp açılmaya başladı ve motorun performa... Devamını Oku

CFmoto 450NK Vites Geçiş Sorunu

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 450NK motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve takılıyor... Devamını Oku

100 Superboy inin Vites Değiştirme Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 Superboy i motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yukarı çıkarmak veya aşağ... Devamını Oku

KTM 250 EXC Six Days Motorum Vites Değiştirirken Gıcırdıyor

Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Vites değiştirirken gıcırdama sesleri duyuyorum. Özellikle yavaş hızlarda... Devamını Oku

Chrysler 300 M Direksiyon Sorunu

Aracım Chrysler 300 M modeli ve son zamanlarda direksiyonunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşiyor ve dönmesi zorlaşıyor. Bu durum... Devamını Oku

100 Superboy i Gaz Kelebeği Sorunu

100 Superboy i motosikletimin gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında aşırı zorlanma var ve motor istediğim performansı vermiyor.... Devamını Oku

KTM 1190 Adventure Modelinde Yaşanan Vites Değişim Sorunu

KTM 1190 Adventure modelinde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişleri zorlanmaya başlıyor ve bazen istemeden vites ... Devamını Oku

Jawa 250 Laser Gaz Vermiyor

Merhaba, Jawa 250 Laser motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun gaz almaması ve hızlanmaması gibi bir durum var. Bu sorunu ... Devamını Oku

KTM 200 RCde Yağ Kaçağı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 200 RC motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yağ lekeleri belirgin bir şekilde görünmeye ... Devamını Oku

Yeni Mondial 110 KF ile Vites Değiştirme Sorunu

Merhaba, yeni Mondial 110 KF motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı çek... Devamını Oku

CFmoto 450CL-Cnin Şanzıman Sorunu

Geçen hafta CFmoto 450CL-C motosikletimi kullanırken şanzımanında ciddi bir sorunla karşılaştım. Vites değiştirirken aşırı gıcırtı ve takılma hissi ol... Devamını Oku

Mondial 150 KN Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 150 KN motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyor ve sarsıntı oluyor. Diğer vit... Devamını Oku

Peugeot 306 Direksiyon Sistemi Sorunu

Aracım Peugeot 306’nın direksiyon sisteminde bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirdiğimde garip bir ses geliyor ve direksiyonun tepkisi biraz y... Devamını Oku

Yeni Mondial Air Time Motosikletim Vites Değiştirme Sorunu

Yeni Mondial Air Time motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi de... Devamını Oku

Vespa 946 125 i.e. Rölanti Sorunu

Vespa 946 125 i.e. model motosikletimde rölanti sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda rölanti devrinin düzensiz olduğunu fark ettim. Genelli... Devamını Oku

Yeni Mondial 125 MH Driftte Arka Fren Sorunu

Arka frenimde bir sorun yaşıyorum. Yeni Mondial 125 MH Drift modelimde fren pedalına bastığımda istediğim kadar etkili bir frenleme yapamıyorum. Pedal... Devamını Oku

Mondial 100 MFH Motosiklet Vites Değişim Problemi

Motosikletim Mondial 100 MFH modelinde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve geçişlerd... Devamını Oku

Mercedes-Benz 260 Direksiyonunda Oluşan Tıkırtı Sorunu

Direksiyonumda son zamanlarda tıkırtı sesleri duymaya başladım. Özellikle yavaş viraj alırken veya düz yolda ani manevralar yaparken bu ses daha belir... Devamını Oku

Aion Elektrikli Otomobil Şarj Sorunu

Aion elektrikli otomobilimde şarj sorunu yaşıyorum. Araç şarj istasyonuna bağlandığında bir süre sonra şarj kesiliyor ve tam olarak dolmuyor. Bu durum... Devamını Oku

Mondial 100 SFS Sport Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletim istikrarsız hale geliyor ve güç kaybı y... Devamını Oku

A1 Aracımın Motorunda Çalışma Sorunu Yaşıyorum

Merhaba, Anadol A1 aracımın motorunda son zamanlarda çalışma sorunu yaşıyorum. Özellikle sabahları aracı çalıştırmakta zorlanıyor ve motorun düzensiz ... Devamını Oku

Mondial 125 Strada Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Strada motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyorum ve sık sık takılıp kalı... Devamını Oku

125 UAG ile Süspansiyon Problemi Yaşıyorum, Başka Model Önerileriniz Var mı?

125 UAG model Mondial motosikletimde süspansiyon sorunu yaşıyorum. Özellikle virajlarda ve düzensiz yollarda sarsıntılar çok fazla hissediliyor. Motos... Devamını Oku

CFmoto 450CL-C Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, CFmoto 450CL-C model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor i... Devamını Oku

Jawa 300 CL Motosikletin Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Başka Markaya Yönelmeli miyim?

Jawa 300 CL motosikletimde vites geçişleri sırasında sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda ve vitesi küçültmem gerektiğinde sık sık takılmalar olu... Devamını Oku

Mercedes-Benz 240ta Yaşanan Sürekli Elektrik Sorunu

Mercedes-Benz 240ta aracımda sürekli bir elektrik sorunu yaşıyorum. Aracı çalıştırdığımda rastgele zamanlarda farlarım ve iç aydınlatmalarım aniden ya... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure Tnin Süspansiyon Sorunu

Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T sahipleri, son zamanlarda süspansiyon sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle arka süspansiyonun sertliğ... Devamını Oku

Peugeot 206 Van Araçta Motor Isınma Sorunu

Peugeot 206 Van aracımda son zamanlarda motorun aşırı derecede ısındığını fark ettim. Özellikle şehir içinde trafikte ilerlerken sık sık motorun aşırı... Devamını Oku

KTM 450 EXC-F Six Days Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, KTM 450 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmekte zorlanıyorum ve sık... Devamını Oku

Mondial 250 Jet Max Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler oluyor, motor performansı etki... Devamını Oku

Mondial 135 UAG Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği aniden kapanıp açılmaya başladı ve motor performansı belirgin şeki... Devamını Oku

Mondial 150 KN Gaz Kolu Arızası

Merhaba arkadaşlar, geçen gün motosikletimdeki Mondial 150 KN modelinin gaz kolu arızalandı. Gaz kolunu kullanırken aniden sertleşmeye başladı ve sonr... Devamını Oku

Kymco Activ 100ümün Motorunda Ani Güç Kaybı Sorunu

Merhaba, Kymco Activ 100 motosikletimi kullanırken motorunda ani güç kaybı yaşamaya başladım. Özellikle yüksek hızlara çıkmaya çalışırken bu sorunla k... Devamını Oku

Yeni Honda CRF450RX Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni Honda CRF450RX alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Öncelikle motosikletin teknik özelliklerini ve performansını detaylıca i... Devamını Oku

Aion Elektrikli Otomobil Şarj Sorunu

Aion elektrikli otomobilimde son zamanlarda şarj sorunu yaşıyorum. Araç şarj istasyonuna bağlandığında şarj olmaya başlıyor ancak sürekli olarak şarj ... Devamını Oku