Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

150 ZAT Model Mondial Motosikletim Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 150 ZAT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bast... Devamını Oku

Peugeot 607 Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu.

Merhaba, aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken, vites değiştir... Devamını Oku

Suzuki Address Gaz Vermiyor

Merhaba, Suzuki Address motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletim gaz vermiyor ve istediğim hızı yapamıyorum. Bu durum özellikle... Devamını Oku

KTM 890 SMT Yakıt Tüketimi Sorunu

Arkadaşlar, KTM 890 SMT motosikletimde son zamanlarda yakıt tüketimi sorunu yaşıyorum. Normalde oldukça ekonomik bir motosiklet olan 890 SMT, son birk... Devamını Oku

250 RC ABS Model KTM Motosikletimde Yaşadığım Fren Sistemi Sorunu

KTM marka 250 RC ABS model motosikletimde son zamanlarda fren sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Fren pedalına bastığımda normalden daha fazla zo... Devamını Oku

3000GTnin Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, Mitsubishi 3000GT aracımda vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda geçişler... Devamını Oku

250 EXC TPInin Yakıt Tüketimi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC TPI model motosikletimde yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde belirtilen tüketim değerlerinin ... Devamını Oku

125 Mash Motosikletimde Yağ Sızıntısı Sorunu

125 Mash motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluştuğunu fark ettim... Devamını Oku

Alfa Romeo 75 Vites Geçiş Sorunu

Alfa Romeo 75 model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste zorlanıyorum ve sık sık vitesi atarken zorlanıyorum. Bu duru... Devamını Oku

1990 Audi 100 Serisi Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu

Audi 100 serisi aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde belirgin bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle vitesi yükseltirken ve düşürürken sık sık ... Devamını Oku

Jawa 250 Laserın Motor Performansı Sorunu

Merhaba, Jawa 250 Laser motosikletimin motor performansıyla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motorun gücünde belirgin bir düşüş fark e... Devamını Oku

Mondial 125 UAG Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 UAG model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve performans düşüşü yaşıyorum. Bu sorun... Devamını Oku

Zontes 310 R Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu artık düzgün çalışmıyor ve motosikletin hızını kontrol etmekte zorl... Devamını Oku

Mondial 125 MC Roadracer Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 MC Roadracer motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza b... Devamını Oku

125 MG Sport Yakıt Tüketimi Sorunu

125 MG Sport model motosikletimde son zamanlarda yakıt tüketiminde anormal bir artış fark ettim. Daha önceki seyahatlerimde benzer rotalarda daha az y... Devamını Oku

KTM 250 EXC TPInın Yakıt Tüketimi Sorunu

KTM 250 EXC TPI motosikletimde yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde fabrika verilerine göre oldukça ekonomik olması gereken bu... Devamını Oku

Nissan 350 Z Vites Geçiş Sorunu

Aracım Nissan 350 Z’de vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda direksiyon titremeye baş... Devamını Oku

Kymco Agility Carry 125i Sırtlık Sorunu

Merhaba, Kymco Agility Carry 125i model motosikletimde sırtlık sorunu yaşıyorum. Motosiklete bindiğimde sırtlığın konumu rahatsız edici bir şekilde aş... Devamını Oku

Mondial 125 MG Deluxeın Elektrik Sistemi Sorunu

Merhaba, Mondial 125 MG Deluxe motosikletimin elektrik sistemiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Bir süredir motosikletimi çalıştırmakta zorlanıyor... Devamını Oku

Mondial 50 BeeStreet Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 50 BeeStreet motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motosiklet bir türlü hızlanmıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum özellik... Devamını Oku

125 ZNU i Gaz Kolu Arızası

125 ZNU i motosikletimin gaz kolu son zamanlarda sık sık arızalanmaya başladı. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıyor ve kilitleniyor. Bu durum sürüş esn... Devamını Oku

Jawa 125 Sportta Sürekli Yağ Sızıntısı Sorunu

Jawa 125 Sport motosikletimde sürekli yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan kısa bir süre sonra alt kısımdan yağ damlamaları başlıyor ... Devamını Oku

Aion Elektrikli Otomobil Şarj Süresi Problemi

Aion elektrikli otomobilimin şarj süresi beni oldukça zorluyor. Tam şarj olması saatlerimi alıyor ve günlük kullanımda sürekli şarj etmem gerekiyor. B... Devamını Oku

Benelli 502-Cnin Vites Değişim Sorunu

Arkadaşlar, Benelli 502-C model motosikletimde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vites... Devamını Oku

Activa 100 Çalışmıyor, Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Activa 100 motosikletimde yaşadığım bir sorun var ve yardımınıza ihtiyacım var. Motosikleti çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir tepki... Devamını Oku

Yeni Mondial 100 Masti Xin Yakıt Tüketimi Sorunu

Yeni Mondial 100 Masti Xin motosikletimde yakıt tüketiminde ciddi bir sorun yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım, kilometre başına aldığım yakıt miktarı çok... Devamını Oku

Zealsun 250 R Gaz Vermiyor

Merhaba, Zealsun 250 R motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motor gücünü tam olarak kullanam... Devamını Oku

Kymco Agility Carry 125i Aracında Yaşanan Yakıt Tüketim Sorunu

Kymco Agility Carry 125i aracımda son zamanlarda ciddi bir yakıt tüketim sorunu yaşıyorum. Normalde oldukça ekonomik olan bu motosiklet, şu anda bekle... Devamını Oku

Peugeot 806da Yağ Sızıntısı Sorunu

Merhaba, Peugeot 806 aracımda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motor bölgesinde yağ lekeleri oluşmaya başladı ve sürekli yağ seviyesi düşüyor... Devamını Oku

125 Skuty Gaz Vermiyor, Yardım Edin.

125 Skuty motosikletim bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyor. Gaz kolu tam gaz verdiğimde motor istediğim hızı sağlamıyor ve performansı düşüyor. Bu ... Devamını Oku

Mondial 135 UAG Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani gaz tepkileri veriyor ve motorun istikrarını bozuyor. Bu duru... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure S Gaz Tepkimesi Sorunu

KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde gaz tepkimesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi beklenenden daha yavaş v... Devamını Oku

RKS 125R Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, RKS 125R motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu tam gazda bile olsa... Devamını Oku

Mondial 125 ZN Gaz Yememe Sorunu

Motosikletim Mondial 125 ZN, son zamanlarda gaz yememe sorunu yaşıyor. Gaz kolunu açmama rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve güçsüz kalıyor. Bu duru... Devamını Oku

Apachi 4V Cross Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, motosikletim Apachi 4V Cross modeli gaz vermiyor. Motoru çalıştırdığımda gaz vermeye başlamıyor ve gaz kolu tam gaz konumunda bile olsa hızla... Devamını Oku

RKS 125-Sde Şanzıman Sorunu

Merhaba, RKS 125-S model motosikletimde şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken zorlanıyor ve bazen giriş-çıkışlarda sorun çıkarıyor.... Devamını Oku