Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Peugeot 806da Yağ Sızıntısı Sorunu

Merhaba, Peugeot 806 aracımda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motor bölgesinde yağ lekeleri oluşmaya başladı ve sürekli yağ seviyesi düşüyor... Devamını Oku

125 Skuty Gaz Vermiyor, Yardım Edin.

125 Skuty motosikletim bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyor. Gaz kolu tam gaz verdiğimde motor istediğim hızı sağlamıyor ve performansı düşüyor. Bu ... Devamını Oku

Mondial 135 UAG Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani gaz tepkileri veriyor ve motorun istikrarını bozuyor. Bu duru... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure S Gaz Tepkimesi Sorunu

KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde gaz tepkimesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi beklenenden daha yavaş v... Devamını Oku

RKS 125R Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, RKS 125R motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu tam gazda bile olsa... Devamını Oku

Mondial 125 ZN Gaz Yememe Sorunu

Motosikletim Mondial 125 ZN, son zamanlarda gaz yememe sorunu yaşıyor. Gaz kolunu açmama rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve güçsüz kalıyor. Bu duru... Devamını Oku

Apachi 4V Cross Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, motosikletim Apachi 4V Cross modeli gaz vermiyor. Motoru çalıştırdığımda gaz vermeye başlamıyor ve gaz kolu tam gaz konumunda bile olsa hızla... Devamını Oku

RKS 125-Sde Şanzıman Sorunu

Merhaba, RKS 125-S model motosikletimde şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken zorlanıyor ve bazen giriş-çıkışlarda sorun çıkarıyor.... Devamını Oku

FAW Actiste Şanzıman Sorunu Yaşıyorum, Çözüm Önerileriniz Neler?

Merhaba, FAW Actis marka aracımda şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Araç viteste iken ani bir şekilde vites boşa atıyor ve ardından tekrar vites ... Devamını Oku

Zontes 200 C Gaz Kolu Sorunu

Merhaba, Zontes 200 C motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, normalde düzgün çalışırken bir süre sonra tutuklaşıyor ve istediğim hı... Devamını Oku

Voge 300 DS Gaz Kolu Sorunu

Merhaba, Voge 300 DS motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çok sert hareket ediyor ve istediğim hassasiyette kontrol sağlayamıyorum... Devamını Oku

KTM 1290 Super Duke R Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz ve... Devamını Oku

Voge 250 RR Şanzıman Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Voge 250 RR motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma gibi problemler... Devamını Oku

KTM 500 EXC Motorumun Yakıt Tüketimi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 500 EXC motosikletimde son zamanlarda yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde oldukça ekonomik olan bu mo... Devamını Oku

Kuba Ajax 150 Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Kuba Ajax 150 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması gecikmeli ol... Devamını Oku

Mondial 125 RT Akikte Yaşanan Şanzıman Sorunu

Mondial 125 RT Akik model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve tıkırtı sesleri geliyor. Aynı... Devamını Oku

Mondial 125 NT Turkuaz Fren Sistemi Sorunu

Geçen gün motosikletimdeki fren sistemiyle ilgili bir sorunla karşılaştım. Mondial 125 NT Turkuaz modelindeki frenlerim bir anda sertleşti ve tamamen ... Devamını Oku

Audi A4ümün Motoru Aniden Çalışmıyor.

Aracım olan Audi A4’ümün motoru bir anda çalışmamaya başladı. Arabayı çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde hiçbir tepki vermiyor, sadece bir t... Devamını Oku

Mondial 151 RS Şanzıman Sorunu – Yardım Edin.

Geçen hafta Mondial 151 RS motosikletimi kullanırken şanzımanla ilgili bir sorunla karşılaştım. Vites değiştirirken gıcırdama ve takılma hissediyorum.... Devamını Oku

Zontes 155 G1 Gergin Zincir Sorunu

Zontes 155 G1 model motosikletimi aldıktan sonra zincirde gerginlik sorunu yaşamaya başladım. Özellikle uzun sürüşlerden sonra zincirin gevşediğini fa... Devamını Oku

Mondial 100 Masti X Gaz Kolu Arızası

Motosikletimdeki Mondial 100 Masti X modelinde gaz kolu arızalandı. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkıştı ve kırıldı. Bu durum nedeniyle motosikletimi kul... Devamını Oku

KTM 250 Adventure Modelinde Yaşanan Yakıt Tüketim Sorunu

Merhaba, KTM 250 Adventure modelinde yaşadığım yakıt tüketim sorunu beni oldukça endişelendiriyor. Genellikle benzin istasyonlarına sık sık uğramama r... Devamını Oku

Peugeot 508 Direksiyon Sorunu

Geçen hafta Peugeot 508’imi kullanırken direksiyonunda aniden bir sertlik hissettim. Direksiyon hareket ettirilirken garip sesler gelmeye başlad... Devamını Oku

Chrysler 300 M Direksiyon Problemi

Direksiyonumdaki Chrysler 300 M’de bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden direksiyon sertleşiyor ve zor dönüyor. Bu durum özellikle ... Devamını Oku

Chery Alia Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, Chery Alia aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve düşük devirlerde vites değiştirmek oldukça zor oluyor. ... Devamını Oku

Alfa Romeo 164ün Direksiyon Sorunu

Alfa Romeo 164’ümde son zamanlarda direksiyonumda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon, aracı kullanırken ani ve beklenmedik şekilde sertleşiyor. Bu ... Devamını Oku

Kymco Agility 150 Gaz Vermiyor Sorunu

Merhaba, Kymco Agility 150 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve ... Devamını Oku

Mondial 100 SFC Exclusive Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, motosikletim olan Mondial 100 SFC Exclusive modelinde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığım... Devamını Oku

100 MFH Vites Değiştirme Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 100 MFH model Mondial motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sık sık zorlanıyor... Devamını Oku

Alfa Romeo 156 Direksiyon Sorunu – Yardım.

Merhaba, Alfa Romeo 156 model aracımda direksiyonla ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirdiğimde garip bir ses geliyor ve direksiyon biraz sal... Devamını Oku

150 MR Vulture Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 150 MR Vulture motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve düzensiz çalış... Devamını Oku

Yeni Honda Activa 100 Modelinde Yaşanan Marş Motoru Sorunu

Yeni Honda Activa 100 modelimde maalesef marş motoru sorunu yaşıyorum. Sabahları motosikleti çalıştırmak için marş düğmesine bastığımda motorun hareke... Devamını Oku

Alfa Romeo 159 Aracımın Direksiyonunda Titreme Sorunu

Aracımın direksiyonunda son zamanlarda fark ettiğim bir sorun var. Direksiyon kullanırken belirli hızlarda ve belirli dönemeçlerde titreme hissediyoru... Devamını Oku

Kymco Agility Carry 50i 4T Gaz Vermiyor

Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bast... Devamını Oku

Voge 250 Rally Gazı Tutuk Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Voge 250 Rally motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu tutuk bir şekilde çalışıyor ve istediğim hızı sağlayamıyorum. Motorun ... Devamını Oku

2015 Model Honda Jazz Vites Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 2015 model Honda Jazz aracımda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vitesi boşa alırken veya vites değiştirirken sık sık ... Devamını Oku