Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Voge 300 DS İle Yaşanan Vites Sorunu

Merhaba, Voge 300 DS sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık s... Devamını Oku

Mondial 125 MG Sport Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 MG Sport motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor a... Devamını Oku

150 MG King Gaz Kelebeği Sorunu

Geçen gün motosikletimde, Mondial 150 MG King modelinde gaz kelebeği ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Gaz kelebeği sıkışıyor gibi bir his veriyor v... Devamını Oku

125 MC Roadracerda Yaşanan Gaz Kelebeği Sorunu

125 MC Roadracer motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motosikletin yanıt vermemesi ve gaz kelebeğinin takılması... Devamını Oku

Zealsun 125 GY Motosiklet Gaz Vermiyor

Merhaba, motosikletim Zealsun 125 GY modeli bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor anc... Devamını Oku

1999 Mazda 121 Çekiş Sorunu

Aracım olan 1999 model Mazda 121’de son zamanlarda çekiş sorunu yaşıyorum. Özellikle dik yokuşlarda ve hızlanırken tekerleklerde kayma hissediyo... Devamını Oku

Zontes 155 U Gaz Kolu Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim gibi düzgün çalışmıyor. Bu duru... Devamını Oku

Voge 300 GY Gaz Kelebeği Sorunu – Başka Markalara Geçiş Düşünüyorum

Merhaba, Voge 300 GY motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği ani şekilde kapanıp açılmaya başladı ve motorun performansını olumsuz ... Devamını Oku

Agility City 200 i Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Agility City 200 i isimli motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, motosikletimin hızlanmasını kontrol eden bir... Devamını Oku

Mercedes-Benz 200 Modelinde Yaşanan Motor Arızası

Mercedes-Benz 200 model aracımda maalesef motor arızası yaşadım. Araba ani bir şekilde stop etti ve motor ısınma uyarısı verdi. Kaputu açtığımda motor... Devamını Oku

Mondial 100 URT Şanzıman Sorunu

Merhaba, Mondial 100 URT motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değişimlerinde zorlanıyor ve tıkırtı sesleri duyuyorum.... Devamını Oku

Mondial 110 KF Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Mondial 110 KF motosikletimin gaz kolu bir süredir arızalı. Gazı açarken çok zorlanıyorum ve sık sık takılıp kalıyor. Bu durum sürüşü oldukça... Devamını Oku

Porsche 4S Performance Plusta Şarj Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Porsche 4S Performance Plus model aracımda son zamanlarda şarj sorunu yaşıyorum. Araç şarjı normalde hızlı bir şekilde doldururken... Devamını Oku

KTM 990 Supermoto T Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 990 Supermoto T model motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve istediğim hızda seyir ... Devamını Oku

Honda Activa S Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Honda Activa S motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu normalde tam gaz verdiğimde sabitlenmeli ancak son ... Devamını Oku

Mondial 100 Hyena Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmek istediğimde, vites kolu sıkışıyo... Devamını Oku

Peugeot 306 Direksiyon Sistemi Sorunu

Peugeot 306 aracımda direksiyon sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon her dönüşümde garip sesler çıkarıyor ve bazen direksiyon hakimiyetim... Devamını Oku

Peugeot 1007 Kapı Kilit Sorunu

Merhaba, Peugeot 1007 model aracımda kapı kilit sorunu yaşıyorum. Araç kapıları bazen istemsizce kilitlenip açılmıyor ve sürücü koltuğundan dışarı çık... Devamını Oku

Voge 250 RRnin Şanzıman Sorunu

Merhaba, Voge 250 RR motosikletimin şanzımanıyla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlara çıktığımda vites geçişlerinde gecikmeler o... Devamını Oku

Jawa 125 Sport Gaz Vermiyor

Merhaba, Jawa 125 Sport motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu ile gaza bastığımda motor istediğim hızda gitm... Devamını Oku

Mondial 125 AGK Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 AGK motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosiklet çalışırken gaz vermekte zorlanıyor ve gaza tepki vermiyor. Sorun gen... Devamını Oku

Peugeot 107 Aracımın Motorunda Ani Güç Kaybı Sorunu

Geçen hafta Peugeot 107 aracımla seyir halindeyken birden bire motor gücünde ciddi bir düşüş yaşadım. Gaz pedalına bastığımda araç beklenenden çok dah... Devamını Oku

KTM 200 RC Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 200 RC motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki vermem... Devamını Oku

Jawa 250 Ceylan Motosikletim Vites Değiştirirken Gıcırdıyor, Çözüm Önerileri?

Merhaba, Jawa 250 Ceylan motosikletimde vites değiştirirken bir gıcırdama sesi duyuyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirdiğimde bu ses daha ... Devamını Oku

KTM 350 SXF Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 350 SXF motosikletimde bir süredir gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık takılıp kalıyor ve istediğim şekilde düz... Devamını Oku

Mondial 250 Ressivonun Yakıt Tüketimi Sorunu

Mondial 250 Ressivo motosikletimde yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde benzin tasarruflu bir model olması gereken bu motosikl... Devamını Oku

Peugeot 308 Direksiyon Hidroliği Arızası

Geçen hafta Peugeot 308’imi kullanırken direksiyon hidroliği ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Direksiyon sırasında ani zorlanmalar ve gıcırtı... Devamını Oku

Mondial 110 KF Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 110 KF motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletin hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı ... Devamını Oku

Mondial 180 Z-ONE S Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve gaz tepkisini... Devamını Oku

Peugeot 207 Aracımın Vites Değişiminde Sorun Yaşıyorum

Aracım Peugeot 207 modeli ve son zamanlarda vites değiştirirken zorlanmaya başladı. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık giriş yap... Devamını Oku

Yeni KTM 250 SXF, Motor Gücünde Düşüş Yaşıyor

Yeni KTM 250 SXF modelimde son zamanlarda motor gücünde ciddi bir düşüş yaşanmaya başladı. Özellikle yüksek devirlerde gaz tepkimesinde belirgin bir z... Devamını Oku

250 SXFnin Yakıt Tüketimi Sorunu

Geçen hafta 250 SXF motosikletimi kullanırken fark ettiğim bir sorun var, yakıt tüketimi normalden çok daha fazla. Her zamanki sürüş stilimde ve rotam... Devamını Oku

100 Hyena Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, 100 Hyena motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve sık sık gıcırtı... Devamını Oku

Hyundai i20 Direksiyon Titremesi Sorunu

Merhaba, Hyundai i20 aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Özellikle yüksek hızlarda ve viraj alırken titr... Devamını Oku

Mondial 125 Mash Fren Problemi

Merhaba, 125 Mash motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Özellikle fren yaparken hissettiğim bir sorun var. Fren kolunu sıktığımda n... Devamını Oku

KTM 350 EXC-F Motorumun Elektrik Sistemi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F motosikletimin elektrik sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde... Devamını Oku