Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Mondial 250 Ressivonun Yakıt Tüketimi Sorunu

Mondial 250 Ressivo motosikletimde yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde benzin tasarruflu bir model olması gereken bu motosikl... Devamını Oku

Peugeot 308 Direksiyon Hidroliği Arızası

Geçen hafta Peugeot 308’imi kullanırken direksiyon hidroliği ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Direksiyon sırasında ani zorlanmalar ve gıcırtı... Devamını Oku

Mondial 110 KF Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 110 KF motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletin hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı ... Devamını Oku

Mondial 180 Z-ONE S Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve gaz tepkisini... Devamını Oku

Peugeot 207 Aracımın Vites Değişiminde Sorun Yaşıyorum

Aracım Peugeot 207 modeli ve son zamanlarda vites değiştirirken zorlanmaya başladı. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık giriş yap... Devamını Oku

Yeni KTM 250 SXF, Motor Gücünde Düşüş Yaşıyor

Yeni KTM 250 SXF modelimde son zamanlarda motor gücünde ciddi bir düşüş yaşanmaya başladı. Özellikle yüksek devirlerde gaz tepkimesinde belirgin bir z... Devamını Oku

250 SXFnin Yakıt Tüketimi Sorunu

Geçen hafta 250 SXF motosikletimi kullanırken fark ettiğim bir sorun var, yakıt tüketimi normalden çok daha fazla. Her zamanki sürüş stilimde ve rotam... Devamını Oku

100 Hyena Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, 100 Hyena motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve sık sık gıcırtı... Devamını Oku

Hyundai i20 Direksiyon Titremesi Sorunu

Merhaba, Hyundai i20 aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Özellikle yüksek hızlarda ve viraj alırken titr... Devamını Oku

Mondial 125 Mash Fren Problemi

Merhaba, 125 Mash motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Özellikle fren yaparken hissettiğim bir sorun var. Fren kolunu sıktığımda n... Devamını Oku

KTM 350 EXC-F Motorumun Elektrik Sistemi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F motosikletimin elektrik sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde... Devamını Oku

Motosikletimde KTM 250 EXC-F Six Days modelinde yaşadığım vites geçiş sorunu

Motosikletimde KTM 250 EXC-F Six Days modelinde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir şek... Devamını Oku

Mazda 323 Direksiyon Titremesi Sorunu

Merhaba, Mazda 323 aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyonu... Devamını Oku

Mondial 110 FT Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 110 FT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Sorunu çözemedim, ne yapmam gerekt... Devamını Oku

125 ZNU Aracımın Şanzımanında Sorun Yaşıyorum, Yardım Edin.

Aracımın 125 ZNU şanzımanında bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi duyuluyor ve vites geçişleri zorlanmaya başladı. Aynı ... Devamını Oku

250 MCTnin Vites Değiştirme Sorunu

250 MCT model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vites kolu bazen sık... Devamını Oku

2015 model Porsche 911in Vites Kutusunda Oluşan Tıkırtı Sorunu

2015 model Porsche 911’imde son zamanlarda vites kutusunda rahatsız edici bir tıkırtı sesi duymaya başladım. Özellikle vites değiştirirken ve dü... Devamını Oku

Volkswagen Golfte Yaşanan Vites Geçiş Sorunu

Volkswagen Golf aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirmeye çalıştığımda kavrama sorunu... Devamını Oku

Mercedes-Benz A Serisi Direksiyon Titremesi Sorunu

Mercedes-Benz A Serisi aracımda uzun süredir direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda titreme daha belirgin hale geliyo... Devamını Oku

Motosiklet ABS Sistemi Arızası – Yamaha YZF-R3

Merhaba arkadaşlar, Yamaha YZF-R3 motosikletimde ABS sistemiyle ilgili bir arıza yaşıyorum. Fren yaparken pedal titriyor ve frenleme düzensiz hale gel... Devamını Oku

Voge 250 Rally Çalışmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Voge 250 Rally motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletim çalışmıyor ve motoru çalıştırmak için birkaç deneme... Devamını Oku

Motosikletimin Kymco Agility 125 modelinde Marş Motoru Sorunu

Merhaba, Kymco Agility 125 model motosikletimde marş motoru ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırmak için marş düğmesine bastığımda mot... Devamını Oku

Zealsun 250 R Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeğ... Devamını Oku

Mondial 150 Argent Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor istediğim hızı yapamıyor. Sorun, aniden ortaya çıktı ve... Devamını Oku

250 Freeride R Gaz Kolu Sorunu

250 Freeride R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu durum özellikle uzun yol... Devamını Oku

Mondial 125 MT Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 MT model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermemesi ve hızlanmada gecikme ... Devamını Oku

Mercedes-Benz 260 Aracımın Motorunda Çalışma Sorunu Var

Aracım Mercedes-Benz 260 modeli ve son zamanlarda motorunda çalışma sorunu yaşıyorum. Motor çalıştırıldığında anormal sesler geliyor ve güç kaybı yaşı... Devamını Oku

Mercedes-Benz 260 Direksiyon Sorunu

Mercedes-Benz 260 model aracımda son zamanlarda direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon, özellikle virajlarda ve düz yolda seyir halinde... Devamını Oku

Mondial 100 SFS Sport Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gaz kelebeği bazen istemsiz olarak kapanıyor ve gaz... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure R Motorunda Güç Kaybı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde son zamanlarda motor gücünde belirgin bir kayıp yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde g... Devamını Oku

200 Duke ABS Fren Sistemi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke ABS model motosikletimde ABS fren sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Fren pedalına bastığımda normalde hissettiğ... Devamını Oku

1390 Super Duke R Vites Değiştirirken Gürültü Yapıyor

Merhaba arkadaşlar, KTM 1390 Super Duke R motosikletimde vites değiştirirken tuhaf bir gürültü duyuyorum. Özellikle yavaş hızlarda veya dur-kalk trafi... Devamını Oku

Jawa 300 CL Motosiklet Gaz Vermiyor Sorunu

Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermiyo... Devamını Oku

Mondial 125 Superboy i Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Superboy i model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi ... Devamını Oku

Mondial 100 UKH Debriyaj Problemi

Merhaba, Mondial 100 UKH motosikletimde debriyaj sorunu yaşıyorum. Debriyaj kolu çekildiğinde motor devri düşmüyor ve vites değiştirmekte zorlanıyorum... Devamını Oku

Mondial 125 Superboy i Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Superboy i motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda sabit ka... Devamını Oku