Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

150 HS Gaz Kolu Arızası – Yardım.

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 HS motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim şekilde açılamıyor. Bu... Devamını Oku

Mondial 150 RN Vites Geçiş Problemi

Motosikletim Mondial 150 RN modelinde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve vites atarken gıcır... Devamını Oku

BMW 1 Serisi Aracımın Motorunda Ani Güç Kaybı Yaşıyorum

Aracımı kullanırken aniden motor gücünde düşüşler yaşıyorum. Özellikle hızlanırken hissedilen bu ani güç kaybı, sürüş deneyimimi olumsuz etkiliyor. Ay... Devamını Oku

Honda Accord Yakıt Tüketimi Sorunu

Aracım olan Honda Accord’un yakıt tüketimi son zamanlarda beklenenden fazla artmaya başladı. Normalde şehir içi ve şehirlerarası kullanımda oldu... Devamını Oku

Sorun: Yamaha MT-07 ile KTM 690 Duke R Arasında Kararsız Kaldım.

Merhaba, Yamaha MT-07 ile KTM 690 Duke R arasında kararsız kaldım. Her iki motosiklet de performans ve konfor açısından oldukça iyi seçenekler sunuyor... Devamını Oku

Mondial 150 RF Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 150 RF motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor istediğim performa... Devamını Oku

Mondial 125 Exonum Vites Değişiminde Sorun Yaşıyor.

Merhaba, Mondial 125 Exonum model motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişte sıkıntı oluyor ve vitesi t... Devamını Oku

150 HSyi Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

150 HS modeli satın almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Öncelikle, motosikletin kilometre durumunu kontrol etmek önemli çünkü yüks... Devamını Oku

Mondial 125 MH Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 MH motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motor istenilen hızda gitmiyor, güçsüz bir pe... Devamını Oku

KTM 125 EXC Gaz Vermiyor

Merhaba, KTM 125 EXC model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu açıkken bile motorun tepki vermed... Devamını Oku

Süspansiyon Sorunu – Agility City 200 i Sürekli Sallanıyor

Merhaba, Agility City 200 i motosikletimde sürekli bir sallanma sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu sallantı daha belirgin bi... Devamını Oku

200 Duke Gaz Kelebeği Sorunu – Başka Marka Önerileri?

Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma konusunda istikrarsızlık yaşıyor v... Devamını Oku

Voge 300 Rın Yakıt Tüketimi Sorunu

Benim Voge 300 R model motosikletimde yakıt tüketimi sorunu yaşıyorum. Normalde fabrika verilerine göre oldukça ekonomik olması gereken bu motosiklet,... Devamını Oku

Mercedes-Benz 280 Fren Sistemi Sorunu

Mercedes-Benz 280 model aracımda fren sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Fren pedalına bastığımda normalden daha fazla mesafe alıyorum ve frenleri... Devamını Oku

250 Duke ABS Frene Basınca Tekerlekler Kilitleniyor

Merhaba, KTM 250 Duke ABS model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Frene bastığımda tekerlekler kilitleniyor ve kontrolü kaybediyorum. Bu durum özell... Devamını Oku

Peugeot 406 Direksiyon Hidroliği Arızası

Peugeot 406 model aracımda direksiyon hidroliği arızası meydana geldi. Direksiyonu çevirirken anormal sesler duyulmaya başladı ve direksiyon daha zor ... Devamını Oku

Mondial 150 Masti Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites değiştirmekte zorlanıyorum ve sık sık takılmal... Devamını Oku

250 Jet Max Gaz Kelebeği Sorunu

Arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler oluyor, motor ... Devamını Oku

Mercedes-Benz 220 Aracımın Motorunda Çalışma Sorunu

Aracım olan Mercedes-Benz 220 modelinde son zamanlarda motorla ilgili bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda anormal bir ses geliyor ve araç titr... Devamını Oku

Mondial 250 Nevadanın Şanzıman Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Nevada sahibi olarak karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Motosikletimin şanzımanında bir süredir yaşadığım s... Devamını Oku

KTM 530 EXC Şanzıman Sorunu – Yardım.

Merhaba, KTM 530 EXC sahibiyim ve şanzımanımda bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gıcırtı ve takılma gibi problemler yaşıyorum. Bu duru... Devamını Oku

Zontes 250 T-E Modelinde Yağ Sızıntısı Problemi

Zontes 250 T-E model motosikletimde yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve egzoz borusu civarında yağ lekeleri belirgin ş... Devamını Oku

BMW 3 Serisi Direksiyon Sorunu

Geçen hafta BMW 3 Serisi’ni kullanırken direksiyonda aniden bir sıkıntı hissettim. Direksiyon bir anda sertleşip zor dönmeye başladı. Özellikle ... Devamını Oku

Mondial 125 Drift L CBS Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun isteksizce tepki verdiğini ve gaza... Devamını Oku

Chrysler 300 C Direksiyon Sorunu

Chrysler 300 C’min direksiyonunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon her kullanımda aniden sertleşip zorlaşıyor ve aracı kontrol etmeyi zorlaştırıy... Devamını Oku

Voge 300 GY Vites Geçiş Problemi

Merhaba, Voge 300 GY motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde zorlanıyorum ve geçi... Devamını Oku

Yeni Husqvarna TE 300i Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ben de son zamanlarda Husqvarna TE 300i almaya karar verdim ancak araştırmalarım sırasında bazı detaylara dikkat etmek gerektiğini fark ettim. Özellik... Devamını Oku

Porsche Taycan 4 Cross Turismo Şarj Problemi

Merhaba arkadaşlar, Porsche Taycan 4 Cross Turismo model aracımda şarj sorunu yaşıyorum. Araç şarj olurken sürekli olarak şarjı kesiyor ve tam olarak ... Devamını Oku

Zontes 155 U Gaz Kolu Arızası

Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimin gaz kolu bir süredir sorun çıkarıyor. Gazı açarken sık sık kilitleniyor ve istediğim hızda seyir etmem... Devamını Oku

1998 Mazda 323 Direksiyon Sistemi Sorunu

Geçen hafta arabamla seyir halindeyken direksiyonumda aniden bir sertlik hissettim ve direksiyon dönüşlerinde zorlanmaya başladım. Özellikle düz yolda... Devamını Oku

Zealsun 125 GY Gaz Kolu Arızası

Merhaba, Zealsun 125 GY motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu, normalde motosikletin hızını kontrol etmek için kullanılan öneml... Devamını Oku

Mondial 125 KV Gaz Kolu Arızası

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 KV motosikletimin gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz çalışırken bir anda sertleşmeye b... Devamını Oku

Mercedes-Benz 380 Direksiyon Sertliği Sorunu

Mercedes-Benz 380 model aracımda son zamanlarda direksiyon sertliği sorunu yaşıyorum. Direksiyonu döndürürken normalden daha fazla güç harcamam gereki... Devamını Oku

Mercedes-Benz 220 Modelinde Yaşanan Vites Problemi

Mercedes-Benz 220 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken ara sıra sarsıntılar oluy... Devamını Oku

150 MC Gaz Kelebeği Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MC motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaza yanıt vermediği, performansın d... Devamını Oku

Alfa Romeo 156 Direksiyon Kutusu Sorunu

Alfa Romeo 156’mın direksiyon kutusunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken garip bir ses geliyor ve direksiyon hissi çok zayıf. Araç dö... Devamını Oku