Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Peugeot 407 Vites Geçişlerinde Gecikme Sorunu

Peugeot 407 aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi değiştirmeye çalıştığımda,... Devamını Oku

125 MH Gaz Kolu Sorunu

125 MH model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolun sıkıştığını hissediyorum ve istediğim hızda seyir etmekte zorlanıyorum... Devamını Oku

Zontes 310 T Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motosikletin tepki vermesi gecikiyor ve düzen... Devamını Oku

Mondial 150 UT Vites Geçiş Sorunu

Merhaba, Mondial 150 UT model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçi... Devamını Oku

1390 Super Duke R Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, KTM 1390 Super Duke R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor ve... Devamını Oku

125 MH Model Mondial Motosikletim Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyor

125 MH model Mondial motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda geçişler sıra... Devamını Oku

Mondial 250i Buccaneer Vites Problemi – Yardım.

Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vites değiştirirken ... Devamını Oku

Yüksek Hızda Titreme Sorunu – BMW S1000XR

Yüksek hızda sürüş yaparken BMW S1000XR motosikletimde ciddi bir titreme sorunu yaşıyorum. Özellikle 160 km/s hızlarına çıktığımda direksiyon titremey... Devamını Oku

Mondial 125 Prostreet Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Prostreet motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması gecikmeli oluyor ve istediğim... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure T Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığım... Devamını Oku

125 Drift L Gaz Kolu Arızası

125 Drift L motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntı çıkarıyor. Kolu çevirdiğimde gazın istediğim kadar hızlı tepki vermediğini fark ettim. Ayrıca ... Devamını Oku

Mondial 125 MG Sport Çalışmıyor

Araçım olan Mondial 125 MG Sport bir süredir çalışmıyor. Motoru çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor ve sadece tık tık sesi geliyor. Daha ö... Devamını Oku

150 HS Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Geçen hafta aldığım Mondial 150 HS motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert... Devamını Oku

125 Superboy i Gaz Kolu Arızası

125 Superboy i’min gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu bir anda sıkışıyor gibi hissediyor ve motosikletin hızını kontrol etmekte zo... Devamını Oku

150 EXC TPInın Yakıt Tüketimi Sorunu

Geçtiğimiz aylarda satın aldığım KTM 150 EXC TPI motosikletimde ciddi bir yakıt tüketimi sorunu yaşıyorum. Normalde bu modelin oldukça tasarruflu oldu... Devamını Oku

Zontes 350 E Motorunda Yağ Kaçağı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan bir süre sonra alt kısımdan yağ damlamaları görüyor... Devamını Oku

Mondial 100 Loyal Fren Sorunu

Merhaba, Mondial 100 Loyal motosikletimde fren sorunu yaşıyorum. Fren pedalına bastığımda beklenen tepkiyi alamıyor ve frenleme gücünde ciddi bir azal... Devamını Oku

KTM 1290 Super Adventure Ste Süspansiyon Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde süspansiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle virajlarda ve yüksek hızlarda sert... Devamını Oku

Mondial 125 Superboy İle Şanzıman Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Superboy sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanıyla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken aşırı zorlanıyor... Devamını Oku

KTM 125 SX Gaz Vermiyor Sorunu

Merhaba, motosikletim KTM 125 SX’de bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve gücü alamıyorum. Motor devri yükselmiyor ve istediğim pe... Devamını Oku

Mondial 125 Lavinia Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 Lavinia motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motor hala düşük devirde çalışıyor ve gaza yüklenirken... Devamını Oku

BMW 1 Serisi Direksiyon Sorunu

Aracım BMW 1 Serisi ve son zamanlarda direksiyonunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon her kullanışımda sertleşiyor ve zor dönüşler yapmamı gerektiriyor... Devamını Oku

Chevrolet Kalosta Sıkça Karşılaşılan Teknik Sorunlar

Chevrolet Kalos sahipleri arasında sıkça karşılaşılan teknik sorunlardan biri, aracın direksiyon sistemi ile ilgili yaşanan problemlerdir. Direksiyonu... Devamını Oku

Mondial 125 UAG Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, Mondial 125 UAG model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun yanıt vermemesi ve performansın düşmesi ... Devamını Oku

KTM 1290 Super Duke R Gaz Kolu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsiz bir şekilde sıkışıyor ve açıl... Devamını Oku

Mondial 125 UKT Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, geçen hafta Mondial 125 UKT motosikletimi kullanırken gaz kelebeğinde bir sorunla karşılaştım. Gaz verirken düzensizlikler oluyor ve motorun ... Devamını Oku

KTM 125 EXCde Yağ Kaçağı Sorunu

Merhaba, KTM 125 EXC motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluşuyor ve motorun alt kısmı... Devamını Oku

150 HS Gaz Kelebeği Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 HS motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği bazen takılıp kalıyor ve motosikletin hızl... Devamını Oku

124 Spider Kaputunun Yapışkanlığının Zayıflaması

Aracımın Fiat 124 Spider modelinde, son zamanlarda kaputun yapışkanlığında bir zayıflama olduğunu fark ettim. Kaputu açtığımda genellikle düzgün bir ş... Devamını Oku

150 MCX Roadracer Vites Sorunu

150 MCX Roadracer’ı aldığımdan beri vites değiştirirken zorlanıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişleri çok zor oluyor. Nötrden bi... Devamını Oku

124 Spiderın Kaput Ağzı Aşırı Sıcaklık Sorunu

124 Spider aracımda sıkça karşılaştığım bir sorun var, kaputun ağzı aşırı derecede sıcak oluyor. Özellikle uzun süreli kullanımlarda motorun aşırı ısı... Devamını Oku

Mondial 125 MG Deluxe Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MG Deluxe motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motor çalışırken gaz vermeye başladığımda gaz k... Devamını Oku

Alfa Romeo 145te Yaşanan Güç Kaybı Sorunu

Aracım Alfa Romeo 145’te son zamanlarda yaşadığım bir sorun var, güç kaybı yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken motorun gücünde belirgin b... Devamını Oku

Chrysler 300 C Direksiyon Sorunu

Geçen hafta Chrysler 300 C’mi kullanırken direksiyonumda bir sorun fark ettim. Direksiyon hareketlerimde aniden bir sertlik oluşmaya başladı ve ... Devamını Oku

Mondial 125 MX Grumble Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 MX Grumble’ım gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motor devri yükselmiyor ve hareket ... Devamını Oku

Clio kullanıcıları burda mı bi şey sorcam

Arkadaşlar 1.0 TCe motor almayı düşünüyorum şehir içi yakıtı ve performansı nasıl bilgisi olan var mı