Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Mondial 125 UKT Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba, geçen hafta Mondial 125 UKT motosikletimi kullanırken gaz kelebeğinde bir sorunla karşılaştım. Gaz verirken düzensizlikler oluyor ve motorun ... Devamını Oku

KTM 125 EXCde Yağ Kaçağı Sorunu

Merhaba, KTM 125 EXC motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluşuyor ve motorun alt kısmı... Devamını Oku

150 HS Gaz Kelebeği Sorunu – Yardım Edin.

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 HS motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği bazen takılıp kalıyor ve motosikletin hızl... Devamını Oku

124 Spider Kaputunun Yapışkanlığının Zayıflaması

Aracımın Fiat 124 Spider modelinde, son zamanlarda kaputun yapışkanlığında bir zayıflama olduğunu fark ettim. Kaputu açtığımda genellikle düzgün bir ş... Devamını Oku

150 MCX Roadracer Vites Sorunu

150 MCX Roadracer’ı aldığımdan beri vites değiştirirken zorlanıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişleri çok zor oluyor. Nötrden bi... Devamını Oku

124 Spiderın Kaput Ağzı Aşırı Sıcaklık Sorunu

124 Spider aracımda sıkça karşılaştığım bir sorun var, kaputun ağzı aşırı derecede sıcak oluyor. Özellikle uzun süreli kullanımlarda motorun aşırı ısı... Devamını Oku

Mondial 125 MG Deluxe Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MG Deluxe motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motor çalışırken gaz vermeye başladığımda gaz k... Devamını Oku

Alfa Romeo 145te Yaşanan Güç Kaybı Sorunu

Aracım Alfa Romeo 145’te son zamanlarda yaşadığım bir sorun var, güç kaybı yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken motorun gücünde belirgin b... Devamını Oku

Chrysler 300 C Direksiyon Sorunu

Geçen hafta Chrysler 300 C’mi kullanırken direksiyonumda bir sorun fark ettim. Direksiyon hareketlerimde aniden bir sertlik oluşmaya başladı ve ... Devamını Oku

Mondial 125 MX Grumble Gaz Vermiyor

Merhaba, Mondial 125 MX Grumble’ım gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motor devri yükselmiyor ve hareket ... Devamını Oku

Clio kullanıcıları burda mı bi şey sorcam

Arkadaşlar 1.0 TCe motor almayı düşünüyorum şehir içi yakıtı ve performansı nasıl bilgisi olan var mı

Peugeot 508 gerçekten alınır mı, kronik sorunları var mı?

Peugeot 508 almayı düşünüyorum ama kronik sorunları hakkında bazı yorumlar gördüm. Özellikle 1.6 PureTech motor ve otomatik şanzıman hakkında bilgi al... Devamını Oku

Fiat Egea da yağ yakma sorunu hala devam ediyor mu?

Fiat Egeanın özellikle dizel motorlarında yağ yakma sorunu olduğunu duydum. 1.3 Multijet veya 1.6 Multijet motorlarda bu durum hala devam ediyor mu? A... Devamını Oku

Dizel mi benzinli mi daha mantıklı

Genelde şehir içinde kullanıyorum ve yılda 10-12 bin km yapıyorum. Dizel araçların yakıt tasarrufu dahamı iyi, bakım masrafları hangisinin daha makuld... Devamını Oku

Aile için uygun SUV önerisi lazım

İki çocuklu bir aileyiz ve geniş bir araç istiyoruz. SUV olması önemli. Bütçem 1.2 milyon TL’ye kadar. Yakıt tüketimi de çok yüksek olmayan bir model ... Devamını Oku

Toyota Corolla 1.6 mı Renault Megane 1.5 dCi mi

İki araç arasında kaldım. Corolla’nın benzinli motoru, Megane’ın dizel motoru var. Hangisi daha uzun ömürlü ve masrafsız olur Şehir içi kullanacağım a... Devamını Oku

400 bin TL’ye kadar alınabilecek en mantıklı araç nedir

400 bin TL’ye kadar bir araç bakıyorum. Benzinli ya da dizel fark etmez ama düşük yakıt tüketimi olsun. Genelde şehir içinde kullanacağım, bazen de uz... Devamını Oku

İlk forum :)

İlk forum:)
Carsece’ye Hoş Geldiniz.

Carsece’ye Hoş Geldiniz.

Carsece, araba ve motor dünyası hakkında bilgi edinmek, deneyimlerinizi paylaşmak ve sorularınıza yanıt bulmak için mükemmel bir platform. Burada, for... Devamını Oku