Merhaba arkadaşlar, Peugeot 301 model aracımda uzun süredir direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin...
Merhaba, Peugeot 107 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme hissediliyor. Sorun...
Merhaba, Peugeot 407 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve viraj alırken titreme hissediliyor. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 301 model aracımda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ettim. Bu...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ettim....
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 406 model aracımda uzun süredir direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin...
Direksiyon titremesi genellikle tekerlek dengesizliğinden kaynaklanır. Öncelikle lastiklerin balans ayarını kontrol ettirmeni öneririm.