Merhaba arkadaşlar, Peugeot 301 model aracımda uzun süredir direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin...
Merhaba, Peugeot 107 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme hissediliyor. Sorun...
Peugeot 206 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyon titremesi...
Peugeot 607 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu sorun daha belirgin hale geliyor. Direksiyon titremesi...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ettim....
Peugeot 106 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyonu kullanırken...
Merhaba, Peugeot 106 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme oldukça belirgin hale geliyor. Araç...
Peugeot 406 model aracımda direksiyon titremesi problemi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyon sallantısı sürüş...
Aracımda son zamanlarda Peugeot 308 modelinde bir direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor...
Direksiyon titremesi genellikle lastik dengesizliğinden kaynaklanabilir, lastiklerin dengesini kontrol ettirmeyi düşünebilirsin.
Direksiyon titremesi genellikle lastik dengesizliğinden kaynaklanır. Lastiklerin balans ayarını kontrol ettirerek sorunu çözebilirsin.