Benim Peugeot 206 aracımda yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Motor kısmında yağ lekeleri fark etmeye başladım ve yağ seviyesinin sürekli azalması beni endişelendiriyor. Araç altını kontrol ettiğimde yağ damlalarını görebiliyorum. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve aracımın motor sağlığına zarar vereceğinden endişe ediyorum. Sorunun kaynağını bulamadım ve ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Peugeot 206 Araçta Yağ Kaçağı Sorunu
21 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
huriye.elmas25
Yorumlar
E
erol.efeoglu31
09.02.2025 07:17
Yağ kaçağı sorunu genellikle Peugeot 206'nın subap kapağı contasından kaynaklanır, bu nedenle subap kapağı contasının değiştirilmesi gerekebilir.
A
abdullah.dogan48
09.02.2025 07:23
Yağ kaçağı sorunu genellikle Peugeot 206'nın yaşlanan contalarından kaynaklanabilir. Öncelikle yağ kaçağının nereden geldiğini belirlemek önemli. Contaların değiştirilmesi genellikle sorunu çözebilir, ancak uzman bir servise danışmanızda fayda var. Düzenli yağ seviyesi kontrolü yaparak aracınızın motorunu koruyabilirsiniz.
A
anil.sertkaya85
09.02.2025 12:22
Yağ kaçağı sorununun kaynağını bulmak için öncelikle motorun alt kısmını detaylı bir şekilde kontrol etmeniz önemlidir.