Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vitesi değiştirmem gerektiğinde vitesin...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte seyir halindeyken vites geçişleri oldukça zor...
Merhaba, Peugeot 208 aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda veya dur-kalk trafiğinde vitesin boşa alınması veya...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 508 model aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vites değiştirmem gerektiğinde, araç...
Merhaba, Peugeot 807 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda bir üst vitese geçişte zorlanıyorum....
Merhaba, Peugeot 605 model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda geçişler çok zor oluyor. Vites...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 1. ve 2. viteste araç sarsıntılı bir...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 407 model aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken veya hızlanırken vites...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 308 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vitesin...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde geçiyor ve...
Merhaba, Peugeot 607 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde gecikme ve titreme...
Merhaba, Peugeot 308 aracımda vites kutusu ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler yaşıyorum ve vites değiştirirken sarsıntılar...
Vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ve vites kutusu kontrolü yapılmalı. Gerekirse uzman bir servisten destek alabilirsin.