Aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya dur kalk yaparken vites atarken sıkıntı...
Aracım Peugeot 208 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde...
Aracım Peugeot 605’de vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites değişimlerinde belirgin bir gecikme hissediyorum....
Aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi düşürmek veya yükseltmek...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 1. ve 2. viteste araç sarsıntılı bir...
Aracım Peugeot 407 ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste sık sık takılma ve zorlanma yaşıyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 308 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vitesin...
Merhaba, Peugeot 607 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde gecikme ve titreme...
Aracım Peugeot 308 ve son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda bir sonraki vitese geçerken zorlanıyorum. Vites...
Merhaba, aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken, vites değiştirmem gerektiğinde...
Yağ seviyesini kontrol ettirdiniz mi? Vites geçişlerinde sorun yaşamanın sebebi yağ eksikliği olabilir.
Aracınızın vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmenizi öneririm.