C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Peugeot 301 Direksiyon Problemi - Yardım.

34 görüntülenme 20.11.2025 20:30 vedat.yildirim57
Merhaba, Peugeot 301 model aracımda direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşip zor dönüyor, bazen ise aşırı yumuşak bir şekilde hareket ediyor. Bu durum özellikle viraj alırken ve park ederken beni oldukça zorluyor. Sorunun ne kaynaklandığını anlamak ve çözüm bulmak konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

Yorumlar

T
tanju.temiz48
13.02.2025 10:33

Direksiyon problemi genellikle direksiyon kutusundaki aşınma veya direksiyon pompasındaki arızadan kaynaklanabilir. En güvenli ve etkili çözüm için Peugeot yetkili servisine başvurmanı öneririm. Umarım sorunun kısa sürede çözülür.

B
burkay.aslaner97
13.02.2025 11:00

Araç üreticileri genellikle direksiyon sorunlarının nedenini kontrol etmek için bir servis merkezine gitmenizi önerir. Peugeot 301'in direksiyonunda bir problem varsa, yetkili bir servis merkezine giderek profesyonel bir şekilde kontrol ettirmeniz önemlidir. Böylece güvenliğiniz için gerekli önlemleri alabilirsiniz.

T
tanju.Caliskan89
13.02.2025 20:54

Direksiyon problemi genellikle direksiyon pompası veya direksiyon kutusundan kaynaklanır, bir uzmana göstermen en doğrusu olacaktır.