Merhaba arkadaşlar, Peugeot 305 model aracımda son zamanlarda direksiyon sistemiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Direksiyon her kullanımda gıcırdıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 301 model aracımda direksiyon sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşiyor ve zorlaşıyor, bazen de...
Peugeot 106 model aracımda direksiyon sistemiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşiyor ve dönmesi oldukça zorlaşıyor. Bu...
Peugeot 405 aracımda son zamanlarda direksiyon sistemiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon neden zor dönüyor diye merak ediyorum. Özellikle düz...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 407 model aracımda yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Son zamanlarda direksiyon sisteminde bir problem yaşıyorum. Direksiyon bazen...
Merhaba, Peugeot 306’nın direksiyon sistemi sorununu çözmek için öncelikle direksiyon hidroliğinin seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer seviye düşükse, sızıntı olabilir ve bu durumda bir tamirhane ile iletişime geçmek önemlidir. Ayrıca direksiyon kutusunun da kontrol edilmesi gerekebilir, bu nedenle bir uzmana danışmanızda fayda var.