Merhaba, Peugeot 107 model aracımda son zamanlarda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme hissediliyor. Sorun...
Aracım Peugeot 301’de direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda veya viraj alırken direksiyonun titrediğini fark ediyorum. Sorunun ne kaynaklandığını...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 301 model aracımda direksiyon titremesi sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda direksiyonun titrediğini fark ettim. Bu...
Peugeot 106 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme daha belirgin hale geliyor. Direksiyonu kullanırken...
Merhaba, Peugeot 106 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme oldukça belirgin hale geliyor. Araç...
Peugeot 107 model aracımda direksiyon titremesi yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda ve virajlarda bu titreme oldukça rahatsız edici bir hal alıyor....
Direksiyon titremesi genellikle tekerlek dengesizliğinden kaynaklanır. Öncelikle lastiklerin balans ayarını kontrol ettirmen faydalı olabilir. Ayrıca rot balans ayarı da yapılması gereken bir diğer önemli detay olabilir.
Direksiyon titremesi genellikle tekerlek dengesizliği veya fren balatalarının aşınmasından kaynaklanabilir. Öncelikle lastiklerin ve jantların kontrol edilmesi önemli olabilir. Eğer sorun devam ederse fren sistemi ve süspansiyon da incelenmeli.
Direksiyon titremesi genellikle tekerlek dengesizliğinden kaynaklanabilir. Tekerlek balans ayarını kontrol ettirmeni öneririm.