C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Peugeot 607 Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 ferdi.Cakmak65
Merhaba, Peugeot 607 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde gecikme ve titreme hissediyorum. Bu durum özellikle trafikte ilerlerken can sıkıcı olabiliyor. Aracımı yetkili servise götürdüm ancak sorunun kaynağını tam olarak bulamadılar. Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum, çünkü bu sorun beni oldukça rahatsız ediyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

E
ebru.yukselen70
01.02.2025 07:44

Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle vites kutusunun yağı ve filtresini kontrol ettirmenizde fayda var. Ayrıca debriyaj sisteminin de incelenmesi gerekebilir. Eğer sorun devam ederse uzman bir servise başvurmanızda yarar var.

B
burcin.Ilteris62
01.02.2025 15:37

Aracınızın vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle şanzıman yağı seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer yağ seviyesi uygunsa, vites kutusunun bakımını yaptırmanız sorunu çözebilir. Ancak sorun devam ederse, uzman bir servise başvurmanızda fayda var. Umuyorum ki sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.