C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Piaggio Ape TM 703 Vites Geçiş Sorunu

12 görüntülenme 20.11.2025 20:30 Samil.Ozcelik59
Merhaba, Piaggio Ape TM 703 kullanıyorum ve vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum, vitesin girmesi gecikiyor ve bazen geri atıyor. Diğer viteslerde de benzer sorunlar yaşanabiliyor ancak ikinci vites en çok problem çıkaranı. Bu durum sürüş keyfimi oldukça azaltıyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunun kaynağını bir türlü çözümleyemedim, belki de başka Piaggio Ape TM 703 kullananlar benimle aynı sorunu yaşıyordur. Yardımınızı bekliyorum.

Yorumlar

T
tarik.usta52
24.02.2025 05:48

Vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse vites kutusunu detaylı bir şekilde inceletmen faydalı olabilir.

A
alp.Isaoglu83
24.02.2025 12:57

Merhaba, Piaggio Ape TM 703'ünüzde yaşadığınız vites geçiş sorunu için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse vites kutusunun yağına bakılması gerekebilir. En son çare olarak ise uzman bir servis yardımı almanızda fayda var. Umuyorum sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.

E
elif.isin84
24.02.2025 23:14

Vites geçiş sorunu genellikle aşınmış vites kablolarından kaynaklanabilir, öncelikle bunları kontrol ettirmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, debriyaj ayarlarını kontrol ettirerek sorunu çözebilirsiniz.