Merhaba, Voge 250 RR motosikletimin yakıt tüketimi konusunda ciddi bir sorun yaşıyorum. Normalde fabrika verilerine göre oldukça ekonomik olması gereken bu motosiklet, beklenenden çok daha fazla benzin tüketiyor. Günlük kullanımda sürekli olarak yakıt ikmali yapmak zorunda kalıyorum ve bu durum oldukça rahatsız edici. Şehir içi ve şehirler arası kullanımda da aşırı bir fark gözlemliyorum. Sorunun kaynağını bir türlü anlayamadım ve çözüm bulamadım. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve motosiklet kullanım keyfimi olumsuz etkiliyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
Voge 250 RRnin Yakıt Tüketimi Sorunu
22 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
nedim.gunes66
Yorumlar
O
okan.karakaya26
03.02.2025 23:03
Voge 250 RR'nin yakıt tüketimi sorunuyla karşılaşan birçok kullanıcı var. Sorunu çözmek için öncelikle düzenli bakım yapılması ve hava filtresinin temizlenmesi gerekebilir. Ayrıca daha düşük hızlarda seyir etmek de yakıt tüketimini azaltabilir.
M
mustafa
04.02.2025 00:30
Voge 250 RR için daha düşük yakıt tüketimi sağlayacak bir hava filtresi takmayı düşünebilirsin. Böylece performanstan ödün vermeden tasarruf yapabilirsin.