Filtrele

• +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
      • +
    • +
      • +
      • +
      • +
    • +
    • +
    • +
  • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +
    • +

Forum Yazıları

Soru Sor

Audi e-tronun Kapı Kolları Neden Otomatik Olarak Açılmıyor? Arkadaşlar, Audi e-tron kullanıcılarından biri olarak fark ettiğim bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Arabamın kapı kolları neden otomatik olarak açılmıyor? Bu normal mi yoksa benim aracımda mı bir sorun var? Sizde de benzer bir durum var mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Araç kullanıcıları, Audi e-tron’un kapı kollarının otomatik olarak açılmadığını fark ettim. Bu durum beni de şaşırttı çünkü genellikle bu tarz ö... Devamını Oku

Arora AR 50-6 Capirossinin Farları Neden Titriyor? Merhaba arkadaşlar, Arora AR 50-6 Capirossi motosikletimin farları bazen titriyor. Bu normal mi yoksa sadece benim başıma mı geliyor, sizde de böyle bir sorun var mı? Ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Aga bende de Arora AR 50-6 Capirossi’nin farları bazen titriyor ya. Çok sinir bozucu bir durum, özellikle gece sürüşlerinde can sıkıcı olabiliyo... Devamını Oku

Arora AR 50-6 Capirossi – Far Işıkları Neden Pembe Yandı? Merhaba arkadaşlar, motosikletim Arora AR 50-6 Capirossinin farlarındaki ışık neden pembe renkte yanıyor anlamadım. Sizde de benzer bir durum var mı? Bu normal mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Vay be, motosikletim Arora AR 50-6 Capirossi’nin far ışıkları pembe renkte yanıyor, ne iş. Ben de bi’ ara aynı şeyi yaşamıştım. Bu durum g... Devamını Oku

Big Way Elektrikli Motosikletimde Tuhaf Sesler Geliyor. Merhaba arkadaşlar, Big Way elektrikli motosikletimde tuhaf sesler duymaya başladım. Motosikleti çalıştırdığımda arka kısmından garip bir ses geliyor. Bu normal mi yoksa benim motosikletimde mi bir sorun var? Sizde de benzer bir durum yaşayan var mı? Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba. Big Way elektrikli motosikletimde arka kısımdan garip bir ses duymaya başladım. Motosikleti çalıştırdığımda bu ses rahatsız edici bir hal alm... Devamını Oku

mercedes e280

arabayla yavas yavas giderken bir anda direksiyon sertlesti ve aku arzasi uyarisi verdi daha sonra ama akude problem yok mars aliyor arac

Audi e-tron: Arka Koltuk Isıtma Sorunu. Arkadaşlar, Audi e-tron aracımda arka koltuk ısıtma sisteminde bir sorun yaşıyorum. Koltuklar ısınsa da sanki çok yavaş ısınıyor gibi geliyor bana. Sizde de benzer bir durum var mı? Bu normal mi yoksa servise mi gitmeliyim acaba? Önerilerinizi bekliyorum.

Araçta bir sorun var gibi hissediyorum, arkadaşlar. Audi e-tron’un arka koltuk ısıtma sisteminde bir gariplik var gibi. Koltuklar ısınsa da bir ... Devamını Oku

Aracımın Koltuk Isıtması Neden Sadece Çalışırken Çalışıyor?. Merhaba arkadaşlar, aracımın koltuk ısıtma özelliğinde garip bir durum fark ettim. Sadece araç çalışırken koltuk ısıtma sistemi çalışıyor, kontağı açıkken ancak araç çalışmadığında koltuklar ısınmıyor. Bu durum sizin de aracınızda da var mı yoksa benim aracımda bir sorun mu var? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Merhaba. Aracının koltuk ısıtma sistemi sadece çalışırken ısınıyorsa, araç çalışmadığında koltuklar ısınmıyorsa, bunun nedeni genellikle aracın batary... Devamını Oku

Arora AR 50-6 Capirosside Anormal Ses Sorunu. Arkadaşlar, Arora AR 50-6 Capirossi model motosikletimde garip bir sorunla karşı karşıyayım. Motosikletimi çalıştırdığımda anormal bir ses geliyor, sizde de benzer bir durum var mı? Bu normal mi yoksa servise mi götürmeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Abi, Arora AR 50-6 Capirossi motosikletimde tuhaf bir ses var. Motosikleti çalıştırdığımda garip bi ses geliyor, sanki bişeyler takılıyo gibi. Sizde b... Devamını Oku

Big Way Elektrikli Motosikletimde Garip Ses. Merhaba arkadaşlar, Big Way elektrikli motosikletimde garip bir ses duymaya başladım. Motosikleti çalıştırdığımda arka tekerlekten gelen hafif bir uğultu beni rahatsız etmeye başladı. Sizde de benzer bir durum var mı? Bu normal mi yoksa servise gitmeli miyim acaba? İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Big Way elektrikli motosikletimde tuhaf bir ses duymaya başladım. Motosikleti çalıştırdığımda arka tekerlekten garip bir uğultu geliyor. Bu d... Devamını Oku

Audi E-Tronun Koltuk Isıtması Sürekli Çalışıyor mu? Arkadaşlar, Audi E-Tron kullanan var mı aranızda? Benim aracımda koltuk ısıtma sistemi sürekli çalışıyor gibi hissediyorum. Sizde de benzer bir durum var mı? Bu normal mi yoksa bir sorun mu var acaba? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Abi ben de Audi E-Tron kullanıyorum. Koltuk ısıtmasıyla ilgili bir mesele yaşamıştım. Bir gün aracıma bindim, koltuklar sanki alev almış gibi sıcaktı.... Devamını Oku

Arora AR 50-6 Capirossi – Tekrarlı Yavaş Çalışmayan Gösterge Sorunu Merhaba arkadaşlar, motosikletim Arora AR 50-6 Capirossi modelinde bir sorunla karşı karşıyayım ve sizlerin de fikirlerine ihtiyacım var. Motosikletimi çalıştırdığımda göstergeler normal şekilde çalışıyor ancak bir süre sonra göstergeler yavaşlamaya başlıyor ve tekrar tekrar aynı hızda dönüp duruyor. Bu durum sizlerde de oluyor mu? Bu normal bir durum mudur, yoksa başka bir sorun mu var acaba? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, motosikletim Arora AR 50-6 Capirossi’de bir sorunla karşı karşıyayım. Çalıştırdığımda göstergeler normal çalışıyor ama sonra... Devamını Oku

Elektrikli Araçlar > Elektrikli Motosiklet > Big Way – Şarjım 1 dakikada doluyor, bu normal mi? Arkadaşlar, Big Way elektrikli motosikletim var ve son zamanlarda fark ettiğim bir durum var. Şarjımı takıp sadece 1 dakika beklediğimde şarj tam doluyor. Bu normal mi acaba, sizde de böyle bir durum var mı? Normalde şarjın daha uzun sürede dolması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Abi benim Big Way elektrikli motosikletim var. Bi garip durum fark ettim, şarjımı takıp sadece 1 dakika beklediğimde şarj tam doluyor. Bence bu pek no... Devamını Oku

Arora AR 50-6 Capirossi – Tekrar Ateşleme Sorunu. Arkadaşlar, Arora AR 50-6 Capirossi model motosikletimde tuhaf bir sorunla karşılaşıyorum. Motosikleti çalıştırdıktan sonra 5 dakika kadar sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum, fakat sonra aniden motor stop ediyor ve tekrar çalıştırmak için bir süre beklemem gerekiyor. Bu durum sizin de başınıza geldi mi? Bu normal mi yoksa benim motosikletimde özel bir sorun mu var? Konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Valla benim Arora AR 50-6 Capirossi’mde de aynı sıkıntı çıktı abi. Bi’ açıyorum gazı, bi’ duruyor birden motor. Tamam, bekle diyorum... Devamını Oku

Audi e-tronun Arkasındaki Kamera Sorunu. Merhaba arkadaşlar, Audi e-tronun arkasındaki kamera bazen donuyor ve siyah ekran geliyor. Sizde de benzer bir sorun yaşayan var mı? Bu normal mi yoksa servise mi gitmeliyim? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, Audi e-tronumun arkasındaki kamera bazen siyah ekran veriyor, donup kalıyor. Arabayı park etmeye çalışırken gerçekten sinir bozucu... Devamını Oku

Ford Grand C-Maxte Sıra Dışı Bir Sorun: Arka Koltukların Hareketiyle Direksiyon Titremesi.

Abi ya bi sıkıntı var Ford Grand C-Max’le, arka koltukları oynatınca direksiyon titriyo. Bi gariplik var yani, sanki bağlantılı gibi bi şekilde.... Devamını Oku

Far Sensörü Sorunu. Yardım Edin. Merhaba arkadaşlar, aracımın far sensöründe bir sorun yaşıyorum. Araç çalışırken farlar otomatik olarak açılıyor fakat sensör bazen yanlış okuyor gibi hissediyorum. Mesela bazen gün ışığında farlar yanmaya başlıyor. Bu normal mi sizce? Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, far sensörümden bahsetmek istiyorum. Araç çalışırken farlar otomatik açılıyor ama sensör bazen garip davranıyor gibi geliyor bana.... Devamını Oku

Far sensörlerim bazen kendi kendine yanıp sönüyor, sizde de oluyor mu? Opel Astra kullanıyorum, bu durum normal mi acaba? Yaşadığınız benzer deneyimleri paylaşırsanız sevinirim.

Far sensörlerim bazen garip garip yanıp sönüyor. Arabayı park ederken falan sürekli fark ediyorum bu durumu. Opel Astra kullanıyorum, sizde de oluyor ... Devamını Oku

Farlarımın iç kısmında garip bir ses duyuyorum, sizde de böyle bir durum var mı?

Farlarımın iç kısmında bir süredir garip bir ses duyuyorum arkadaşlar. Sizde de böyle bir durum var mı acaba? Ara sıra farları açtığımda iç kısımdan t... Devamını Oku

Ford Fusionda Ani Gaz Kesilmeleri ve Hızlanma Sorunu Yaşıyorum, Çözüm Önerileriniz Neler?

Araç sahipleri, Ford Fusion kullanan var mı aranızda? Benim aracım da Fusion ve son zamanlarda garip bir sorunla karşılaşıyorum. Aniden gaz kesilmeler... Devamını Oku

Ford Focusta Hızlanırken Tıslama Sesleri Geliyor, Çözüm Önerileri?

Abi şu Ford Focus’un hızlanırken garip tıslama seslerini duydun mu hiç? Araba sanki biraz zorlanıyormuş gibi geliyor bana. Özellikle hızlanırken... Devamını Oku

Araç > Honda > Civic > 2015 Model > Hava Yastığı Işığının Aniden Yanması. Merhaba arkadaşlar, bugün aracımın hava yastığı ışığının aniden yanmaya başladığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu acaba? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, bu normal mi yoksa bir arıza mı var? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bugün aracımın hava yastığı ışığı aniden yanmaya başladı. Biraz endişelendim açıkçası. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ac... Devamını Oku

Aracımın farları bazen kendi kendine yanıp sönüyor, bu durum sizin de aracınızda oluyor mu?

Valla abi aracımın farları bazen garip garip yanıp sönüyor ya, anlatamam. Ne zaman olacağı belli olmuyor, bir anda başlıyorlar. Hem sinir bozucu oluyo... Devamını Oku

Ford Festivamın Çaylak Modu: Çözüm Bekleyen Sıra Dışı Sorunlar.

Abi bi sorun var ya, benim Ford Festiva birden bire çaylak moduna geçti. Yani gaz yemediği gibi, vites değiştirmiyor, sadece dümdüz gidiyor. Bu ne lan... Devamını Oku

Ford Grand C-Maxte Yokuş Yukarı Güçsüzlüğü Sorunu

Abi ya benim Ford Grand C-Max var ama yokuş yukarı çıkarken bi sıkıntı yaşıyorum. Araba biraz güçsüz kalıyor gibi hissediyorum, sanki zorlanıyor gibi.... Devamını Oku

Far Uyarı Sistemi Sorunu – Mercedes C Serisi 2018 Merhaba arkadaşlar, aracımın far uyarı sisteminde bir sorun yaşıyorum. Gece seyir halindeyken, aracım önümdeki araçları algılamasına rağmen bazen aniden uyarı veriyor ve ardından uyarı ışıkları yanıp sönüyor. Bu durum sizin de aracınızda yaşanan bir şey mi yoksa benim aracımda bir sorun mu var? Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Valla abi bende de aynı sıkıntı var, far uyarı sistemi bazen garip garip davranıyor. Bi de gece seyrederken birden uyarı verip ışıklar yanıp sönüyor, ... Devamını Oku

Far Ayarları Sorunu – Toyota Corolla Merhaba arkadaşlar, aracımın farlarıyla ilgili bir sorun yaşıyorum ve bu durum beni biraz endişelendiriyor. Araç çalışırken farlar otomatik olarak yanıyor ancak farların ışık şiddeti sürekli değişkenlik gösteriyor. Mesela birkaç dakika normal parlaklıkta yanarken birdenbire daha soluk bir şekilde yanmaya başlıyorlar. Bu durumu sizde de yaşayan var mı? Bu normal mi yoksa bir arıza mı söz konusu? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Valla kardeşim bende de aynı sıkıntı var. Araba çalışınca farlar bir anda soluklaşıyor, sonra yine normale dönüyor. Ben de bi araştırdım, bu genelde f... Devamını Oku

Farlarımın içindeki su buharı neden oluşuyor? Yardım edebilecek var mı?

Farlarımın içindeki su buharı neden oluşuyor acaba? Araç kullanırken fark ettim ki far camlarının içi buharlanmış. Özellikle yağmurlu havalarda sorun ... Devamını Oku

Fusionun Çılgın Anahtarı: Neden Aracım Kendi Kendine Kilitlemeye Başladı?

Abi şu Fusion beni delirtti ya. Bi sabah kalktım, arabamın kendini kilitlediğini fark ettim. Anahtarı cebimde bile olmadığı halde. Neymiş bu böyle, çı... Devamını Oku

Far sensörümden garip bir ses geliyor. Arabamın far sensörü bir süredir garip bir ses çıkarıyor, sizde de böyle bir sorun yaşayan var mı? Araç kullanırken dikkatimi dağıtıyor ve rahatsız edici olabiliyor. Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Teşekkürler.

Arabanın far sensöründen sürekli garip bir ses geliyor mu? Benim aracımda da aynı sorun var ve gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Sürüş esnasında odak... Devamını Oku

Farların içinde böcekler yaşıyor mu acaba?.

Abi ya, bugün aracımın farlarına baktım da bir sürü böcek var içinde. Ne zaman girmişler acaba oraya, anlamadım. Hem de nasıl çıkartacam şimdi onları,... Devamını Oku

Fiat Stilo Direksiyon Sistemi Sorunu – Yardım.

Merhaba, Fiat Stilo kullanıyorum ve direksiyon sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon oldukça sert ve zor dönüyor, özellikle düz yolda ile... Devamını Oku

Ford Focusta Ani Titreme ve Kayma Sorunu Yaşıyorum, Çözüm Önerileriniz Neler?

Abi Ford Focus’umda bi’ problem var, aniden titremeye ve kaymaya başladı. Yolda giderken araba sanki istemeden kendi kendine dansediyor gi... Devamını Oku

Ford Festiva: Kaputun Altında Gizemli Bir Ses Var.

Araç sürerken Ford Festiva’nın kaputunun altından gizemli bir ses geldiğini fark ettim. Başta hafif bir tıkırtı gibi geliyordu ama sonra daha yü... Devamını Oku

Far sensörüm ara sıra yanlışlıkla çalışıyor, sizde de böyle bir durum var mı?

Vallahi abi ara sıra far sensörüm çıldırıyor. Bi bakıyorum gece ortasında kendi kendine yanıp sönüyor falan. Hem sinir bozucu hem de diğer sürücüleri ... Devamını Oku

Ford Focusta Ani Gaz Kesilmeleri ve Titreme Sorunu

Arabam Ford Focus’ta bir sorun var ya, aniden gaz kesilip titremeler oluyor. Mesela hız yaparken birden bire motor titriyor ve gaz yemiyor gibi ... Devamını Oku

Aracımın Ekranında Ani Olarak Japonca Karakterler Belirmeye Başladı, Ne Yapmalıyım? Merhaba arkadaşlar, aracımın ekranında son zamanlarda ani bir şekilde Japonca karakterler belirmeye başladı. Bu durum sizin de aracınızda oluyor mu yoksa sadece benim başıma mı geliyor? Bu normal bir durum mu yoksa ciddi bir sorun mu var anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Valla abi aracımın ekranında bir anda Japonca karakterler belirmeye başladı, ne olduğunu anlamadım. Ben de şaşırdım doğrusu, normalde Türkçe ya da İng... Devamını Oku