Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun gaz almaması ve gerektiği...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanmaması ve güçsüz kalması...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz vermekte zorlanıyor ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, gaza bastığımda motorun...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 125 GY motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motora yeterli...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 250 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzensizlikler...
Benzin filtresini kontrol etmeyi deneyebilirsin. Kirli bir filtre gaz kelebeği sorununa neden olabilir. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir tamirciye danışmanı tavsiye ederim.