Merhaba, Zontes 350 R model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor gibi hissediyorum ve istediğim hızda...
Merhaba, Zontes 310 T model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu normalden daha fazla çevirmem...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, ancak...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Merhaba, Zontes 125 M gaz kolunun sorun yaratması can sıkıcı olabilir ancak bu tür durumlar genellikle kolayca çözülebilir. Öncelikle gaz kablosunun düzgün bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol etmekte fayda var. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurarak detaylı bir kontrol yaptırabilirsiniz.
Gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, Zontes yetkili servisine başvurarak kontrol ettirebilirsiniz.