Merhaba, Zontes 125 M motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz vermeme sorunuyla karşılaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motor bir türlü hızlanmıyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor çünkü motosikletimi güvenle kullanamıyorum. Sorunun ne kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini anlamak için yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
Zontes 125 M Motosiklet Gaz Vermiyor
20 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
orhan.uluhan90
Yorumlar
K
kemal.baran10
18.02.2025 06:30
Muhtemelen Zontes 125 M'nin gaz vermeme sorunu carburatörle ilgili olabilir. Bir uzmana gösterip temizlik yaptırmayı düşünebilirsin.
�
İsmet Sarı
18.02.2025 06:36
Muhtemelen gaz kablosunda bir sorun olabilir, bu yüzden öncelikle kabloyu kontrol etmeni öneririm. Eğer kablosunda bir problem yoksa, karbüratörün temizlenmesi gerekebilir. Son çare olarak, hava filtresini de kontrol etmekte fayda var. Umarım sorununu çözebilirsin
E
ertan.gokturk50
18.02.2025 10:47
Zontes 125 M'nin gaz vermeme sorununun nedeni genellikle yakıt sistemi ile ilgili olabilir. Öncelikle yakıt hattını kontrol edip temizlemek iyi bir başlangıç olabilir. Eğer sorun devam ederse profesyonel bir tamirciye danışmanızda fayda var.