C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Zontes 155 G1 Gaz Kelebeği Sorunu nasıl çözülür?

22 görüntülenme 20.11.2025 20:29 Onur Aksoy
Merhaba, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun gaz almaması ve düzensiz çalışması gibi problemler yaşıyorum. Bu durum özellikle yüksek devirlerde ve hızlanma esnasında belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve çözüm konusunda yardıma ihtiyacım var. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan varsa paylaşımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

U
Umut Can
09.02.2025 06:18

Zontes 155 G1'de gaz kelebeği sorunuyla karşılaştıysanız, öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmeniz ve gerekirse temizlemeniz önemlidir. Eğer sorun devam ederse yetkili servisten destek almanızda fayda var.

O
Onur Aksoy
09.02.2025 16:43

Zontes 155 G1'in gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle kelebeği temizleyebilirsin. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurman faydalı olabilir.

O
Ozan Bingöl
09.02.2025 18:06

Bu tür gaz kelebeği sorunları genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle olabilir. Öncelikle gaz kelebeğini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurmanızda fayda var.