Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kolu arızası yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışırken bir süre sonra sıkışıyor...
Gaz kolumda bir sorun yaşıyorum. Zontes 310 T model motosikletimde gaz kolu takılı kaldı ve istediğim gibi hareket ettiremiyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu bıraktığımda kendi kendine geri dönmüyor, sıkışıp...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün bir...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim hızda sabit bir...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim gibi düzgün çalışmıyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimin gaz kolu bir süredir sorun çıkarıyor. Gazı açarken sık sık kilitleniyor ve istediğim hızda...
Zontes 155 U’nun gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, öncelikle gaz kablosunun bağlantılarını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yetkili servis ile iletişime geçerek detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var.
Merhaba, Zontes 155 U’nun gaz kolunda yaşadığınız sorun için öncelikle gaz kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer gaz kablosu sağlam ise gaz kelebeğinin temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir. Ancak bu tür müdahaleleri kendiniz yapamıyorsanız mutlaka bir motosiklet servisine başvurmanızı öneririm. Sorununuzun kısa sürede çözülmesini umarım
Zontes 155 U gaz kolunun sıkışması durumunda, kolunuzu silikon yağ ile yağlayarak sorunu çözebilirsiniz.