Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motora yeterince güç gelmiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 GK motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması normalde olması...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda sorun çıkarıyor ve motorun performansını olumsuz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeğinin açılıp kapanması sırasında düzensizlikler oluyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız bir şekilde çalıştığını ve düzensiz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 T model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor ve gaz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 GK motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken aniden kapanıyor ve motorun gücü...
Aracınızın gaz kelebeği sorunuyla ilgili öncelikle bir servise danışmanızı öneririm. Zontes’in yetkili servisinden profesyonel destek alarak sorunu hızlıca çözebilirsiniz.
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir hava filtresinden kaynaklanabilir, bu yüzden hava filtresini kontrol etmeni tavsiye ederim.