C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Zontes 350 Dnin Şanzıman Problemi

20 görüntülenme 20.11.2025 20:29 Engin Duman
Zontes 350 D motosikletimin şanzımanıyla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi geliyor ve vitesler bazen geçiş yapmıyor. Bu durum sürüş deneyimimi olumsuz etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Konuyla ilgili Zontes servisiyle iletişime geçtim ancak henüz net bir çözüm bulunamadı. Bu sorunun diğer Zontes 350 D kullanıcıları arasında da yaşayan var mı merak ediyorum.

Yorumlar

M
Mustafa Ateş
21.02.2025 05:36

Merhaba, Zontes 350 D'nin şanzıman problemi ile ilgili bir servis merkezine giderek profesyonel bir inceleme yaptırmanızı öneririm. Sorunun kaynağını belirleyip doğru müdahaleyi yapmaları, motosikletinizin performansını artırabilir.

T
Tarık Doğan
21.02.2025 07:03

Bu tür şanzıman sorunları genellikle eksik yağ veya aşınmış parçalardan kaynaklanabilir. Yetkili servise danışarak şanzıman yağının kontrol edilmesi ve gerekirse parça değişimi yapılması önemli olabilir.

H
Hakan Güler
21.02.2025 20:04

Merhaba, Zontes 350 D'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle yetkili servise başvurmanı öneririm. Genellikle şanzıman sorunları yazılım güncellemesi ile çözülebiliyor. Ayrıca diğer Zontes 350 D kullanıcılarının tecrübelerini forumlarda paylaşarak farklı çözüm yolları da öğrenebilirsin. Umarım sorununu kısa sürede çözebilirsin